Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam583
Toplam Ziyaret1681668

Karaisalı Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Döner Sermaye İşletmesine Ait Altınmurt Metal İşletmesi yıllık 72.000,00+KDV’ye on yıllığına kiraya verildi.

Atıl durumdaki İşletmenin kiraya verilmesi, Kaymakamlığın gelirlerini artıracak, bunun yanı sıra ilçedeki en büyük sorun olan işsizliğe çözüm olacak.

 Kaymakamlık Makam odasında gerçekleşen ihaleye Belediye Başkanı Babacan Durak, Mal Müdür Vekili Murat Yüksel ve EPU Mühendislik Şti yöneticileri katıldı. EPU Mühendislik Şti tarafından verilen teklif uygun görülerek kurum ve işletme arasında imzalar atıldı. Kaymakam Sarı atılan imzaların Karaisalı’ya ve ülke ekonomisine hayırlı olmasını diledi.

 Kiraya verilen işletmede EPU Enerji Mühendislik firması tarafından Jeneratör imalatı - rüzgâr ve güneş kökenli yenilenebilir enerji projeleri üretilecek, yeni tesisin kurulmasıyla ilk etapta yaklaşık 35 - 40 kişilik bir kadro ile çalışmalar başlayacak, 2013 yılı sonuna doğru bu rakam 65 - 70 kişiden oluşan ciddi bir imalat kadrosuna dönüşecek, tamamen faaliyete geçilmesiyle direkt veya dolaylı 550 - 600 kadar kişinin faydalandığı bir ekonomik canlılık olacak bunun yanı sıra, böylesine önemli bir tesisin Karaisalı'ya kurulması ile birlikte ilçenin adının daha fazla sosyal gündemde olmasını sağlanacak.


Firma sorumlusu gösterdikleri anlayış ve gayretler sebebiyle Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı ve personellerinin desteğini hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi. İhale sonrası Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı tarafından Belediye Başkanı Babacan Durak ve EPU Mühendislik şirketi yöneticisine Karaisalı’nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Karaisalı’nın gözde tarihi eseri Varda Köprüsü’nün tablosu hediye edildi.

 



890 kez okundu

Yorumlar

LÜTFEN AMA LÜTFEN     16/05/2013 10:17

ALTINMURTUN İLÇEMİZE TEKRAR BAŞKA SEKTÖR ADI ALTINDA KAZANDIRILMASI ÇOK SEVİŞNDİRİCİ BİR DURUM.LAKİN NE OLURSUNUZ ORAYA DA BELEDİYEDEKİ GİBİ EMEKLİ ENŞTELER VE YEGENLERİ DOLDURMAYIN.İLÇEDE ZIMBA GİBİ ÇİVİ YÜZLERCE GENÇ İŞSİZ VAR,EVİNE EKMEK GÖTÜREMEYEN İŞSİZLİKTEN İNTİHAR ETMEYİ DÜŞÜNEN GENÇLER VAR.NE OLURSUNUZ ONLARI İŞE ALINIZ.LÜTFEN GAZA V E DOLDRUŞLARA GELMEYİNİZ.
Misafir - ALİ

ALTINMURT     15/05/2013 00:28

ÖNCELİKLE KARAİSALI'MIZA HAYIRLI OLSUN.BÖYLE BİR TESİSİ İLÇEMİZE KAZANDIRAN ESKİ KAYMAKAMIMIZ ŞUAN MHP ISPARTA MİLLETVEKİLİ SAYIN S.NEVZAT KORKMAZ VE DİĞER ÇALIŞMA ARKADAŞLARINDAN ALLAH RAZI OLSUN. OYILLARDA İLÇEMİZE VE DEVLETİMİZE BÜYÜK KATKISI OLAN BU KURUMU BATIRANLARIDA ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN DİYORUM. ALTINMURT TEKRAR İLÇEMİZE HAYIRLI OLUR ÇALIŞANLARDA KARAİSALILI OLUR İNŞALLAH DİYE ÜMİT EDİYORUM.
Misafir - MUSTAFA

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704