Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam513
Toplam Ziyaret1687022

Kılıç ‘’Bu güne kadar CHP’den belediyelerle ilgili sorunlarının çözümü noktasında süreli destek görüyoruz. Bu nedenle teşekkür ediyoruz” dedi.

Karaisalı Biber ve Zeytinciler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri CHP İl Başkanlığı ile Seyhan İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri ile biber sezonunda ürünlerinin satışı sırasında yer problemi yaşadıklarını söyleyen Karaisalı Biber ve Zeytinciler Derneği Başkanı Murat Kılıç ‘’Bu güne kadar CHP’den belediyelerle ilgili sorunlarının çözümü noktasında süreli destek görüyoruz. Bu nedenle teşekkür ediyoruz ve bundan sonrada CHP’yi yanımızda göreceğimizi biliyoruz’’dedi.

CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer ise yaptığı konuşmada CHP’nin her zaman emeğin yanında olduğunu belirterek’’Partimizin ve Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk köye ve köylüye her zaman değer vermiş bir liderdir, o nedenle Köylü Milletin Efendisidir demiştir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Örgütü olarak Atatürk’ün bu sözünü bir vasiyet olarak kabul ediyoruz ve her zaman sizin yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyoruz’’dedi.

CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakış da yaptığı konuşmada “CHP Seyhan İlçe Örgütü olarak bizlerde her zaman sizin yanınızda olacağız. Projelerinizin Belediye’de kabul edilmesi için Meclis üyelerimizle birlikte gereken her şeyi yapacağız’’dedi.

 

 

 

 



677 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382