Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam1105
Toplam Ziyaret1687614

Toplantıya Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI nın yanı sıra, Karaisalı Orman İşletme Müdürü Mustafa TURPÇU, İl Genel Meclis Üyeleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı



Adana Orman Bölge Müdürü Abdurrahman ACAR göreve başlamasıyla birlikte köy muhtarlarının sorunlarını dinlemek amacıyla toplantılara başladı.
Karaisalı Engelsiz Yaşam Merkezinde Karaisalı İlçesine bağlı köylerin sorunlarını dinlemek amacıyla Köy Muhtarlarımıza yönelik bilgilendirme toplantısı yapan ACAR, muhtarlarımızın ve Orman Kooperatiflerinin Orman Bölge Müdürlüğünden taleplerini ve karşılaştıkları sıkıntılar hakkında not aldı. Abdurrahman ACAR Konuşmasında; amaçlarının orman köylüsüyle Orman İşletme Müdürlüklerinin kaynaşması, hizmetlerin güler yüzlü bir şekilde yapılması olduğunu söyledi.

Konuşmasında muhtarlara Bölge Müdürlüğünün kapısının her zaman açık olduğunu söyleyen ACAR, sıkıntıları çözebildikçe daha mutlu olacaklarını ifade etti.
Yapılan toplantıya Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI nın yanı sıra, Karaisalı Orman İşletme Müdürü Mustafa TURPÇU, İl Genel Meclis Üyeleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı


834 kez okundu

Yorumlar

su ve orman     08/05/2013 16:42

orman ve su ayrılamaz ikilidir.su hayattır.su azizdir.insanın yüzde yetmiş beşi sudur. karapınar suyunun yokolacağını jeolji mühendisleri söylüyor. ama bizde karapınarın gözüne taş ocağı açtırıyoruz.Sayın devleti temsil eden idarecilerimiz su olmayınca medeniyet olmaz. kayboldu su deme lüksünüz lüksümüz yok. şu cennet ata yadigarına sahip çıkalım yoksa vebalinin altından kalkamayız.
Misafir - mahmut oktay

     07/05/2013 09:14

Ya neden bu ilçede çalışanlar sadece Kaymakamımız Hidayet Bey ile Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü?bu ilçedeki diğer kurumlar neden yan gelip yatıyor anlamıyorum gerçekten.Helal olsun Hidayet Bey ile Orman İşletme Teşkilatına.
Misafir - ufuk

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406