Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam649
Toplam Ziyaret1669035

Yapılan incelemelerin ardından heyet ve beraberindekiler yapılması düşünülen proje kapsamında görüş alış verişinde bulunmak üzere Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğünde bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı



Orman Genel Müdürlüğü Eko turizm ve Odun Dışı Hizmetler Daire Başkanlığında görevli şube müdürleri İlçemiz Hasandede Dağında yapılacak olan Hasandede Kent Ormanı Projesi kapsamında İlçemiz Kaymakamı Hidayet SARI ve Karaisalı Orman İşletme Müdürü Mustafa TURPÇU ile birlikte Hasan Dede dağında bir dizi incelemelerde bulundular.

Karaisalı’da yapılan Kapıkaya Kanyonu, Yerköprü Mesire Alanı ve Varda Seyir Kulesi gibi yatırımların yanında, düşünülen bu projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Karaisalı’nın Eko turizmine büyük katkısı olacağını ifade eden Kaymakam SARI, bu projeyle Karaisalıların ve Adanalıların nefes alabileceği nezih bir mesire ortamına kavuşacağını, ayrıca bu projenin ilçemize ve doğaya büyük bir oksijen kaynağı olacağını sözlerine ekledi.

Yapılan incelemelerin ardından heyet ve beraberindekiler yapılması düşünülen proje kapsamında görüş alış verişinde bulunmak üzere Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğünde bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

 



861 kez okundu

Yorumlar

su ve orman     08/05/2013 15:56

ALLLAH DEVLETE MİLLETE ZEVAL VERMESİN.PROJE MÜKEMMEL SAĞ OLSUN EMEĞİ GEÇENLER. SİZLERDE HASAN DEDEYE ÇIKTIĞINIZDA TAŞ OCAKLTOZUNU AŞAĞI YELİYLE KOKLADINIZ.
Misafir - mahmut oktay

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339