Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam766
Toplam Ziyaret1686199

Yılmaz TBMM’ndeki konuşmasında "İktidar partisi AKP, 2011 genel seçimleri öncesinde tüm Adana’yı afişlerle donatarak hızlı tren müjdesi verdi ancak ne hızlı tren geldi ne de bu konuda umut verdiler" dedi.

 

 

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz TBMM’ndeki konuşmasında iktidar partisi AKP, 2011 genel seçimleri öncesinde tüm Adana’yı afişlerle donatarak hızlı tren müjdesi verdi ancak ne hızlı tren geldi ne de bu konuda umut verdiler. Yani Adana’yı seçim öncesi olmayan bir hizmeti olmuş gibi göstererek yanılttılar. Bu nasıl iktidar?” Dedi.

AKP Bakan ve milletvekillerinin Adana’ya her gelişinde bir söz verdiğini ama bu sözlerin hiçbirisinin yerine getirilmediğini iddia eden MHP’li Yılmaz, “ AKP 2011 genel seçimleri öncesi “Gözün Aydın Adana hızlı tren geliyor” şeklinde afişlerle Adana’yı donattı ama aradan 3 yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen çivi bile çakmadılar. Aladağ-Akören yolunun yapımı için söz verdiler aradan yine uzun süre geçtiler ne yol yaptılar ne de kendileri geldiler”. Dedi.

 

ADANALININ GÖZÜNÜN İÇİNE BAKARAK YANILTTILAR

MHP Adana Milletvekili Yılmaz MHP Grubu adına 441 sıra sayılı Türkiye Demiryolu Ulaştırmasının serbestleştirilmesi hakkında kanun tasarısının geçici 2. maddesinin 1. fıkrasıyle ilgili verdiği önergeyle ilgili hükümete yüklendi. MHP’li Yılmaz “2011 seçimlerinden önce Adana’nın bütün billboardları kiralandı. Adanalı gözün aydın. Adana’ya hızlı tren geliyor diye günlerce haftalarca reklam yapıldı. Buradan Sayın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binalı Yıldırım’a soruyorum. Adanalı hızlı treni bekliyor ne zaman gelecek diye. Bize verdiği cevap 2023 yılına plandık diyor. 2023 yılında da gelip gelmeyeceği meçhul. 2023 yılına planladığınız hızlı tren projesinin 2011 yılında seçimden önce reklamını yaparak bunun bir halkı kandırma olup olmadığına inanıyor musunuz? Adana’ya gittiğimiz zaman Adanalı soruyor nerede bu hızlı tren diye. Ama seçmeni yanıltma yönünden 2011 yılında Adana’nın bütün billboardları kiralanıyor. Böyle bir seçim propagandası olabilir mi?”

 

YOL SÖZÜ VERİP UNUTTULAR MHP’li Yılmaz konuşmasında Kültür ve Turizm Bakanımız olan Ömer Çelik’e Aladağ İlçemizin Akören Yolu’nu yaptırma sözü verdiğini ve aradan geçen 2 yılda hiçbir ilerleme kaydedilmediğini söyledi. Aladağlı vatandaşların kendisini aradığını ne oldu bu bizim yolumuz diye sorduğunu söyledi. MHP’li Yılmaz gerekeni yetkililere biz soruyoruz işte planladık, yapacağız deniyor. İş makineleri getiriliyor göz boyamak için ve iş yapılmıyor bahane olarak da ödenek yok para yok müteahhit bırakmış gitmiş herhangi bir şey yok. Bunun adı seçmeni kandırmadır.



882 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231