Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam462
Toplam Ziyaret1679581

CHP’nin bir iddiası yok. Belediye Başkanlığı MHP ile AK Parti arasında geçecek. Kulislerde ise aday adayı isimleri havada uçuşuyor

VAHİT ŞAHİN

CHP geçen seçimde olduğu gibi yine göstermelik bir aday çıkaracak.

MHP’de ise Babacan Durak'ın yeniden aday olup olmayacağı henüz belli değil. MHP’de ilk aday adaylığını açıklayan isim MHP Seyhan İl Genel Meclisi Üyesi ve Karaisalı Platformu üyesi Hüseyin Karakuş oldu.

Geçen seçimden önce ‘Adayımız’ diye açıklanan ve hatta MHP’nin internet sitesinde adı aday diye yazılan ve 3 dönemdir il Genel Meclisi üyeliği yapan Nevzat Özgün’ün ne yapacağı belli değil. 2009 Mart ayında Özgün aday ilan edildikten bir süre sonra MHP Genel Merkezi tarafından geri çekilerek, yerine Babacan Durak aday olarak açıklanmıştı. Bu durum partililer arasında küskünlüğe yol açmış, hatta MHP tabelası gece indirilmişti. Tabelayı indirenler eylemine sahip çıkmamış, tabelayı, o gece esen sert rüzgarın indirdiğini ileri sürmüşlerdi. Tepkiler bununla da kalmamış, aralarında İbrahim Efe’nin de bulunduğu 100’e yakın kişinin partiden istifa ettiği açıklanmıştı. Daha sonra yapılan pazarlıklar sonunda Nevzat Özgün yeniden İl genel Meclisi üyesi olarak gösterilmişti. “Hak”kı yenilen, hak kaybına uğrayan Nevzat Özgün bakalım bu seçimde nasıl bir yol izleyecek?

  Yine MHP kulislerinde Rifat Köroğlu, Dr. Uğur Ünaldı, Mustafa Eyi gibi isimler de aday adayı olabilecekleri konuşuluyor.

AK PARTİ’DE ŞİMDİDEN  ADAY ADAYI BOLLUĞU YAŞANIYOR

AK Parti’de şuana kadar hiçbir kimse resmen aday adayı olduğunu açıklamasa da kulislerde isimler zikrediliyor. Eski İlçe Başkanı Müslüm Öveç bu isimlerin başında geliyor. Kulislerde eski Başkan Hasan Hüseyin Kuşçu, Yüregir İl Genel Meclisi Üyesi ve Karaisalı Platformu Üyesi Mesut Yeşil, İl Genel Meclis Üyesi Veysel Güngör, Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Polat, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Aziz Özcan, KARSİAD Başkanı İsmail Demirkeser, Uğur Ünaldı ve İl Genel Meclisi eski üyelerinden İlyas Karabulut’un aday adayı olacağı söyleniyor.

Hatta sitemizde yapılan bir yorumda Kaymakam Hidayet Sarı’nın adı bile AK Parti'den Başkan adayı olarak anıldı.

Tüm bu adaylara karşı tek başına mücadele edecek bağımsız aday Cumali Deli’yi de eklemek gerekiyor.

Bu isimleri ortaya atılan şahıslardan başka, AK Parti ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayının da ilçe başkan adayı tercihinin de önemli olduğunu göz ardı etmemek gerekiyor.

Son olarak bu kadar aday adayı bolluğu içerisinde özellikle Ak Parti’de başkan adayını belirleyicinin Fatoş Gürkan mı, yoksa Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik mi olacağı da merak konusu.

Bu nedenlerle; yukarıda ismi öne çıkanların mı, hiç tanınmamış birinin mi mi aday olacağını bekleyip göreceğiz.

Adaylar belirlendikten sonra diğer aday adayları seçimde çalışmayarak Karaisalı'da güneşin batışını mı izleyecekler? Bunu da göreceğiz.



1271 kez okundu

Yorumlar

     30/04/2013 15:09

XYX KARDEŞİM O GÖRDÜĞÜN KÜÇÜCÜK İLÇEDE EL ALTINDAN NE DOLAPLAR DÖNÜYOR BİLİYORMUSUN?
Misafir - ZVY

Kaza süsü     29/04/2013 19:35

Bu küçük ilçe için millet ne taklalar atıyor bre!Deli Cumali namzet olsun. oyum ona!
Misafir - XYX

AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404