Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam211
Toplam Ziyaret1684966

KUVAYI MİLLİYE MÜCADELESİ’NE KATILANLARIN İSİMLERİ CADDE, SOKAK VE BULVARLARA VERİLECEK

 

Karaisalı Belediye Meclisinin Nisan 2013 kararları Belediyenin internet sitesinde yayınlandı.

Karaisalı Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Orhan Özer’in başkanlığında gerçekleştirdiği toplantısında, İlçe gençlerinden Elif Şirin ve 138 arkadaşının Belediyeye verdikleri Milli Mücadelede adı geçen kahramanlara sokak, cadde ve bulvar isimlerinin verilmesi hakkındaki dilekçeleri kabul edilerek, önümüzdeki yıllarda cadde, sokak ve bulvarlara dilekçede adı geçen Karaisalılı Kuvayı Milliye mücadelecilerin isimlerinin verilmesine oy birliği ile karar verildi.

2 ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI

Karaisalı Belediye Meclisi tarafından 2 adet Encümen Üyeliği seçimine geçildi. Gizli oylama açık tasnif usulü yapılan oylamada Dursun SAPMAZ 8 oy, Mustafa Eyi 7 oy, Ahmet Fatih Bilici de 1 oy aldı. 2 adet oy boş kullanıldı. Böylece Belediye Encümen Üyeliğine Dursun Sapmaz ve Mustafa Eyi seçildi.

Karaisalı Belediye Meclisi’nde 2012 yılı Belediye Başkanı Faaliyet Raporu oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra Karaisalı Belediye Meclisi’nin gündeminde bulunan Belediye Denetim Komisyonu’nca hazırlanan denetim raporunun görüşülmesine geçildi. 2012 Yılı İç Denetim Komisyon Raporu yapılan oylama sonucunda, raporun aynen kabulüne oy birliği ile karar verildi.

 



954 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231