Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam499
Toplam Ziyaret1668141

Karaisalı Stadı'nda gerçekleştirilecek Kuvayı Milliye Şenlikleri için yaptırılan onlarca döviz Adana merkezde birçok yere asıldı

Karaisalı Stadı'nda gerçekleştirilecek Kuvayı Milliye Şenlikleri için yaptırılan onlarca döviz Adana merkezde birçok yere asıldı.

Karaisalı Platformu tarafından ikincisi düzenlenecek şenliğin başarılı geçmesi için tüm tedbirler alınıyor. Daha fazla katılımın sağlanması için de kentin en kalabalık yerlerine, özellikle Küçüksaat civarında dövizler asıldı.



862 kez okundu

Yorumlar

TÜM ÖNLEMLER ALINSIN SONRA??     09/04/2013 10:50

SAYIN ARKADAŞLAR ADANADAN BİNLERCE YERLİ VE YABANCI DEĞERLİ MİSAFİRLER O GÜN İLÇEMİZE GELECEKLER.BU YAZIYI KİM ÜSTÜNE ALINIR ALINMAZ BİLEMEM AMA ŞİMDİDEN DOSTÇA UYARIYORUM.O GÜN BARİ İLÇEMİZDEKİ TUVALETLER TERTEMİZ OLSUN PIRIL PIRIL OLSUN.O GÜN STADDA YERLERE ATILAN ÇÖPLERİ TOPALAYACAK YETERİ KADAR PERSONEL OLSUN.O GÜN STADA GELENLER GÜLER YÜZLE KAPIDA KARŞILAYACAK PERSONELLER OLSUN..O GÜN KİMKİMSE KÜFÜRLÜ LAFLAR ETMESİN.O GÜN KARAİSALI DA BAYRAM HAVASI ESTİRİLSİN.BURDAN YETKİLİLERİ ÖNLEM ALMAYA DAVET EDİYORUM.SAYDIĞIM KONULARDA AKSAKLIKLARI NOT EDECEĞİM.PESTİ VAL SONRASI GEREKLİ ÖNLEMİ ALMAYANLAR ŞİMDİDEN ELEŞTİRİLERİMDEN KORKSUNLAR.DOST ACI SÖYLER SÖYLEYİM ŞİMDİDEN.
Misafir - İLÇE HALKINDAN UYARICI

     08/04/2013 13:24

of offfffffffff akıl vere vere bende de akıl kalmayacak.ya zaten tüm köyler ve muhtarları gerekli duyuruları köylerinde yapıyorlar.birde adana karaislaı otobüslerine birer reklam koyun yeterli.boşa o kadar masraf etmeye gerek yok demeyim mi ilçe halkı olarak.başka akıl ver derseniz ise.Adana büyükşehir belediyesinin ışıklı reklam panoları var.Vekil Zİhniye söyleyin o panoları ilçe halkına versin?yeter mi bu kadar akıl dostlar.
Misafir - akıl hocası

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339