Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam785
Toplam Ziyaret1681870

Güngör, Karaisalı’da bugüne kadar yapılan Kuvayı Milliye etkinliklerinin ilçenin ve bölgenin yüz akı çalışmalar olduğunu belirterek, “Bu çalışmalar ne kimsenin üstünlük vasfı ne de siyasi malzemesidir“ dedi.

AK Parti Karaisalı İl Genel Meclisi ve Karaisalı Platformu Üyesi Veysel Güngör, Karaisalıların Kuvayı Milliye gününü kutladı.

Güngör, Karaisalı’da bugüne kadar yapılan Kuvayı Milliye etkinliklerinin  ilçenin ve bölgenin yüz akı çalışmalar olduğunu belirterek, “Bu çalışmalar ne kimsenin üstünlük vasfı ne de siyasi malzemesidir“ dedi.

Güngör açıklamasında şunları söyledi:

  “Namusumuzu, şerefimizi, haysiyetimizi, gururumuzu, onurumuzu, en önemlisi de üzerinde Al Bayrağımız dalgalanan vatanımızı borçlu olduğumuz başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere yukarıda arz ettiğim milli ve manevi değerleri korumak ve o uğurda can vermek şerefine ve şehitlik mertebesine nail olmuş Kuva-i Milliye hareketinin tüm şehitlerine Allah'tan rahmet diliyor onları sevgi saygı minnetle anıyoruz.

Bu anma gününü bu yılda Karaisalı Kaymakamı Sayın Hidayet Sarı Beyin başkanlığında oluşturulan Karaisalı platformunun organizasyonu ile 14.04.2013 günü Karaisalı ilçemizde yapacağımız etkinliklerle yad edeceğiz.

Bu etkinliklerin yad edilmesinde olsun bugüne kadar yapmış olduğumuz ilçemizin ve bölgemizin yüz akı çalışmalar ne kimsenin üstünlük vasfı ne de siyasi malzemesidir.

Yüce devletimizin imkanları çok değerli platform üyelerimiz, sayın muhtarlarımız, ilgili daire amirlerimiz, belediye başkanlığımız katkılarıyla ve sayın kaymakamımızın öncülüğünde yapılmıştır. Bundan sonra da kırmadan dökmeden bencilleştirmeden bu ortak çalışmalarımız devam edecektir.”

 

 



1007 kez okundu

Yorumlar

     11/04/2013 08:24

sabret canım kardeşim sabret.en kısa zamanda karaisalının tam orta göbeginde haykıracam kim oldugumu merak etme.perde arkasına gizlenecek birisi değilim.çok az kaldı.karaisalıda deprem olacak.karaisalı sallanacak merak etmez.onun zamanı gelmesine az kaldı.senin o güzel yanaklarından öpüyorum.
Misafir - ilçe analizcisi

     10/04/2013 15:02

benim yaşım hakkında hiç bir fikir sahibi olmadan sallıyosun analizci kardeş.. ben sadce düşüncelerimi paylaşıyorum..o kadar önemli şeyler yaptıysanız muhakkak karaisalı için önemli birisinizdir..kendinize güveniyosanız isminizi söyleyinde bizde öğrenip yaş kıyaslaması ve karaisalı için kim daha çok şey yapmış onu kıyaslayalım
Misafir - karaisalı

     10/04/2013 08:20

SAYIN KARAİSALILI KARDEŞİM.ÖNCE ADAP DENEN ŞEYİ ÖGRENMENİ TAVSİYE EDERİM.BENİ DE DOĞRU BİLDİKLERİMİ CAYDIRMAYA ÇALIŞIYORSAN YANILIYORSUN.BİZ BURDA DOĞRU BİLDİKLERİMİZİ SÖYLEMEYE BABAMIZDA OLSA KARDEŞİMİZDE OLSA ANT İÇTİK.YEMİNİMİZ VAR. BABAMIZDA HATA YAPSA ELEŞTİRECEĞİZ.GELELİM VEYSEL BEY KONSUNA VEYSEL BEYİ BENİM KADAR YAKINDAN TANIYAMAZSIN.VEYSEL BEYE LAF SÖYLEYECEK ADAM ÖNCE KARŞISI8NDA BENİ BULUR.BURDA HAKARET OLMAZ KÜFÜR OLMAZ.GERÇEKLER DİLE GETİRİLİR.SEN ALTI BAĞLI GEZERKEN BİZLER BU İLÇENİN İMARI İÇİN GELECEĞİ İÇİN ANKARALARDA MECLİSLERDE MÜCEDELE EDİYORDUK.SÖZLERİNİ TART ÖNCE SONRA KONUŞ.ARTİSLİK KONUSUNA GELİNCE SEN KENDİNDE ARTİSLİĞİNİ GÖRMESEN ZATEN ÖYLE ARTİS GİBİ KONUŞMAZSIN KARDEŞİM.
Misafir - İLÇE ANALİZCİSİ

     09/04/2013 15:35

bence senin kapasiten yetmemiş veysel beyin yazısını anlamaya..babacan beyin gelmemesi ise anlatmak istediğin sayın başkanın kendi tercihi kendisine davet gönderildiğini bizzat görüşmelerini duydum..anlamadan bilmeden yorum yapmak yerine sorularınızı belli bir adap çerçevesinde veysel beye iletseniz çok daha güzel olurdu ve cevap alırdınız..ama sizin gibi insanlar sadece eleştirirler ve sizin deyiminzle yapılan güzel işlere gölge düşürürler.. ben kendi adıma veysel bey gibi insanın ilçemde olmasından gurur duyuyorum.. bu arada analizci olmak için daha doğrusu bi olayı analiz etmek için içinde olmak lazım sanal alemden klavye artisliği yapmak değil...
Misafir - karaisalı

     09/04/2013 10:49

KARAİSALII DEĞERLİ KARDEŞİM ASIL SEN BENİM NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMAMIŞSIN.AMA MERAK ETME ANLAYAN ANLAMIŞ ZATEN.SENİN KAPATİSEN BAZI ŞEYLERİ ANLAMAYA YETMEZ BE GÜLÜM.
Misafir - İLÇE ANALİZCİSİ

     08/04/2013 23:08

yazı nasıl okuyorsunuz gerçekten sizi anlayamadım.. yazının içinde ak parti kelimesi bile geçmiyor..ve üstüne basılarak ''Bu etkinliklerin yad edilmesinde olsun bugüne kadar yapmış olduğumuz ilçemizin ve bölgemizin yüz akı çalışmalar ne kimsenin üstünlük vasfı ne de siyasi malzemesidir '' söylenmiş.. tabi bide sayın babacan beyden bahsedilmediği söyleniyor o da ''Yüce devletimizin imkanları çok değerli platform üyelerimiz, sayın muhtarlarımız, ilgili daire amirlerimiz, belediye başkanlığımız katkılarıyla ve sayın kaymakamımızın öncülüğünde yapılmıştır.'' burdada ondan bahsedilmiş.. bi insanı itham ederken yada eleştirirken mantıklı şeyler yazın ki yorumunuz bi işe yarasın.. boş yorumlar boş insanların işididr..
Misafir - karaisalı

     06/04/2013 17:34

sevgili güngör abi,kuvayı milliye sadece AK PARTİ nin değil tüm murtçuların KUVAYİ MİLLİYESİDİR.Basında ve sosyal medyaya öyle bir hava veriyorsunuz ki herşeyi ile sanki AK PARTİ ye mal ediyorsunuz.Bu hoşş bişe değil.Böylesine mutlu bir günde tüm partiler ve ilçe halkı birlik beraberlik içinde olmalı.Neden MHP li Belediye Başkanı Babacan DURAK yok.Onu neden ikna edip tereddütleri varsa giderip işin işine dahil etmiyorsunuz.Bu etkinliğe şimdiden gölge düşmüştür.Bu gölgeyi mutlaka 14 Nisana kadar kaldırmak zorundasınız.Kim ne yapar bilmem ama belediyede bu etkinliğin içinde olmalı.Bana uzun uzun hikaye okumaynız.Vay şöyle vay böyle diye.Hikaye dinleme yaşım çoktan geçti.Çözüm istiyorum.Hemde kesin çözüm.Şimdiden tşk ederim.Tüm emeği geçenlere ve destek olanlara.
Misafir - ilçe analizcisi

     05/04/2013 13:05

sayın veysel güngör abimiz iyi güzel söylüyordun da lakin sözlerinizle yapılanlar çekişmiyor mu?sanki herşeyi ile AK PARTİ düzenliyor bir havası yok mu?
Misafir - gerçekci salih

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398