Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam112
Toplam Ziyaret1680319

“11 MAYIS CUMARTESİ GÜNÜ ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YANINDAKİ ABDURRAHİM GİZER İLKÖĞRETİM OKULUNDA YAPILACAK OLAN MESLEK KOMİTESİ SEÇİMLERİNE İŞADAMLARI SAHİP ÇIKMALIDIR”

 Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu eski Başkanı ve ATO Başkan Adayı Şaban Baş, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Mart ayında 3 ay süreyle iptal edilen ATO Meslek Komiteleri seçimlerinin 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılacağını açıkladı.

  Baş, Adana Büyükşehir Belediyesi yanındaki Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulunda 08.00- 17.00 saatleri arasında yapılacak olan meslek komitesi seçimlerine işadamlarını sahip çıkmasını isteyerek, “Mutlaka sandığa gelsinler. ATO’nun hizmet verebilmesi için bu seçimler çok önemlidir.  Seçilecek meslek komiteleri üyeleri ATO’nun gelecekteki 4 yıllık çalışmasına yön verecektir” dedi.

  Seçimlerde ATO’dan alınacak şirket yetki belgesi veya imza sirküleri ile oy kullanılacağını hatırlatan Baş, kendisinin de seçilmesi halinde ATO’yu daha yükseklere taşıyacağını belirtti.

  ATO ve Adana için yeni projeler geliştirdiklerini kaydeden ATO Başkan Adayı Şaban Baş, “Bu şehirde doğduk, büyüdük. Bu şehri layık olduğu yerlere taşımak boynumuzun borcudur. Adanalılar ve işadamlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Ben de bu hizmete yeniden talibim” diye konuştu.

 

 



614 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704