Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam625
Toplam Ziyaret1682612

KARASAİSALI’NIN KARAHASANLI KÖYLÜLERİ ADANA’DA BİR ARAYA GELEREK, DERNEKLEŞME KONUSUNU GÖRÜŞTÜ.

Karaisalı ilçesine bağlı Karahasanlı Köylüleri Adana’da toplanarak dernekleşme konusunu görüştü.

  Karaisalılılar Derneği’nde Karahasanlılar toplantısına katılan MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, babasının Pozantılı, annesinin de Karahasanlı Köyünden olduğunu belirterek, “Karahasanlılar olarak Adana’da ve Türkiye’nin değişik il ve ilçelerinde 50 bine yakın hemşerimiz bulunmaktadır. Ama birbirimizi tanımıyoruz. Karahasanlılar dinine, milletine ve devletine bağlı insanlardır. Bundan sonra birlik ve beraberlik içinde olalım” dedi.

  Geçen yaz Emni Yaylasında büyük bir kalabalıkla toplandıklarını ifade eden Yılmaz, bu yıl ise Karahasanlı Köyünde bir araya gelinmesi teklifinde bulundu. Bu toplantıdan sonra dernekleşme çalışmalarının başlatılmasını isteyen MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, “Ben MHP Milletvekiliyim. Ama bu derneğe siyasetin sokulmamasını istiyorum. Karahasanlılar olarak siyasette ve bürokraside güçlenelim” diye konuştu.

  Toplantıya katılanlar daha sonra sırayla kendini tanıttı. Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin, Pozantılılar Derneği Başkanı Sabit Avcı MHP Seyhan Belediye başkan Aday Adayı Mustafa Akkuş ve çok sayıda Karahasanlı Köylülerin katıldığı toplantıda gelenlere ikramlarda bulunuldu.



880 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398