Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi22
Bugün Toplam418
Toplam Ziyaret1680625

“AKP’den her şeyi beklemek mümkün hale gelmiştir"


MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu “ AKP’den her şeyi beklemek mümkün hale gelmiştir. Bu vesile ile haklı olarak soruyoruz; Partimizden seçilen ve üç yılı aşkın zamanda görevden uzak tutulan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aytaç Durak’ın görevine iade edilmesi için, ömrünü ülkemize hizmetle geçirmiş Sayın İlker Başbuğ’un, Milletvekilimiz Sayın Engin Alan’ın ve diğer değerli paşaların, Sayın Mehmet Haberal gibi değerli bilim adamlarının serbest kalması için illaki AKP’li, PKK’lı yada KCK’lı mı olmaları gerekiyor? Kamuoyu, bu sorunun asıl muhataplarından açıklama bekliyor” dedi.



790 kez okundu

Yorumlar

     29/03/2013 13:43

Sevgili Ali istersen AK PARTİ devrinde bu ilçeye hangi büyük ve kalıcı eserlerinde yapıldığını ve yapılmaya da devam edeceğini konuşabiliriz.
Misafir - AK_DELEGE

     29/03/2013 11:23

arkadaşlar konu çok büyük ali beyimizin o konuları konuşmaya kapasitesi yetmeyebilir.bence daha kapasitesi byük birisi çıksın karşınıza konuşmak için.
Misafir - MR_ŞAHİN

     29/03/2013 10:30

ALİ BEY SAKIN O SORUNLARI KONUŞMAYA KALKMA.ÇÜNKÜ O SORUNLARIN ALTINDA KALIRSIN VE EZİLİRSİN.SANA DOSTÇA TAVSİYEM ARAZİYE UY VE KAYBOL GÜZEL KARDEŞİM.
Misafir - HAKAN

Ne dersin Konuşalım mı?     29/03/2013 10:33

Sevgili ALi kardeşim sözlerinizde haklısınız.Lakin önce şunda anlaşalım.Demokrasi demek bir belediye başkanının Dünyanın önünde gıpta ile eğildiği başbakanına o sözü söylemek değildir.Önce bu sözü Aytaç DURAK söylediği için onu kına sonra senle dostça konuşalım her konuyu.İstersen bu ilçenin 3 yıldır çözülmeyen sorunlarını,yan gelip yatanları,karaisalı halkının nasıl birbirine düşman edildiğini,istersen belediye personellerinin arasına nasıl nifak tohumları atıldığını konuşalım.İlçede işsizler kahve köşelerini doldururken kimlerin nerelerden hangi haksız maaşları aldığını,kimlerin maaşlarla zengin edildiğini,ilçenin Karaisalı Caddesinin adı değiştirilken kimlerin neden karşı gelipte birtek kelime edemediğini,koca ilçenin memur ve işçilerin maaşlarını nasıl ödeyemez duruma geldiğini,gene koca bir ilçenin Zİhni Vekile muhtaç hale getirildiğini konuşalım ne dersin?
Misafir - AK_GENÇLİK

Padşah     29/03/2013 09:18

Ak Gençlike sesleniyorum. Demokrasi tüm fikirlerin özgürce savunabildiği bir rejimse, Başbakanın alyhinde veya lehinde de konuşulabilinir. özgürlükleri genişletmek iddiasında bulunan AKP, Aytaç Durak'ın bir sözüne mi tahammül edemiyor.Diyarbakır B.şehir belediye başakanı Osman Baydemir'e niye gücü yetmiyor Başabakaının acaba?
Misafir - ali

     29/03/2013 09:41

Sayın Adana ve Kahraman Karaisalı Halkı:şunu sakın aklınızdan çıkarmayınız.BU ilde Aytaç DURAK devri açılmamak üzere kapandı.İlk seçimde de Karaisalıda bir başka Durak devri kapanacak.Herkes hesabını kitabını ona göre yapsın.Bakanımız Ömer ÇELİK beyle bu ilçede tarih yazılacaktır.BU ilçe avrupai şehir görünümü kazanacaktır.Yeterki AK PARTİ ye sahip çıkalım.Yeterki AK PARTİ ye ilçede belediye başkanlığını kazandıralım.Yeterki YUSUF İYİ müdürüm belediye başkanı seçilsin.Bakın görün bu ilçeyi hiçbir güç tutamaz.İLçede birlik beraberlik içinde olalım.kalın sağlıcakla.Allaha Emanet OLunuz.
Misafir - Güvençliler adına

aklımın mantığı almıyor.     29/03/2013 09:54

Benim başbakanım terör sorurunu çözmek için ölümcül baldıran zehirini dahi içerim diyecek,Adanadan bir beleidye başkanı çıkacak o dünya lideri başbakanıma GÖBEĞİNDEN ATIYORSA SEÇİME SEN ÇIK KARŞIMA diyebilecek.BU sözü bir başbakana nasıl söylersin deme varken hala nasıl AYtaç DURAK nasıl savulunabiliyor aklımın mantığı almıyor.
Misafir - AK_GENÇLİK

     28/03/2013 15:21

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İZGİOĞLU bey Bağbuğumuz Önderimiz Devlet BAHÇELİ Bey Aytaç DURAK aklansında gelsin dedi.Oysa Aytaç DURAK'ın devam eden ve sonuçlanmayan davaları var bilmem biliyor musunuz?Tüm davalardan aklanınca görevine iade edilecektir merak etme konunun takipçisiyiz.Yeter ki başkan Aytaç DURAK tüm davalardan aklansın gerisi kolay merak etme.
Misafir - Cevherli seçmeni

     28/03/2013 15:18

ya kardeşim adama sormazlar mı?başkanımız aytaç durakı partnizden kapı dışarıya atıyorsunuz,sonra da savunmaya çalışıyorsunuz.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye bir söz var bilmem bilirmisiniz?
Misafir - murtçu salih

AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407