Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam920
Toplam Ziyaret1686353

Demokrat Parti Adana teşkilatlarında kongre süreci Karaisalı ilçe kongresi ile başladı. Tek listeyle gidilen kongrede Başkan Ali Çopuroğlu güven tazeledi.

Demokrat Parti Adana teşkilatlarında kongre süreci Karaisalı ile başladı. Tek listeyle gidilen Karaisalı ilçe kongresine partililer ve ilçe halkı yoğun ilgi gösterdiği kongre oldukça coşkulu geçti.

Kongre sonucunda, Ali Çopuroğlu yeniden ilçe başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu (Asil): Ali Durak, Adem Koçak, Kazım Çopuroğlu, Mustafa Yılmaz, Mustafa Usta, Ahmet Açık, Osman Akkoç, Mustafa Kandil, Mustafa Öztaş, İsmail Yılmaz, Muammer Kandırmaz, Mustafa Kalkan, Ali Kaplan, Veli Çelik.
Yönetim Kurulu (Yedek): Mehmet Bilgili, Süleyman Taş, Mustafa Yüce Soy, Abdulhade Akıncı, Bilal Avcı, Mehmet Köksal.
Kongrede, Ali Çopuroğlu, Ali Durak, Davut Develi, Durmuş Öğüt, Saffet Alptekin Şahinoğlu, Ahmet Vefik Çopuroğlu, Ramazan Bebek, Mustafa Kandil, Süleyman Taş ve İsmail Yılmaz ise il delegeliğine seçildi.


Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Fatih Köylü, Karaisalı kongresiyle Demokrat Parti Adana teşkilatlarında kongre sürecinin başladığını belirterek, partisinin bu süreçten güçlenerek çıkacağını belirtti.
Türkiye'nin içinde bulunduğu şartların güçlü bir Demokrat Parti'ye ne kadar ihtiyaç olduğunu ortaya koyduğunu ifade eden Fatih Köylü, "Halkımız Demokrat Parti çatısı altında yeniden birleşerek Kırat'ı iktidara taşıyacaktır. Türkiye'ye refah, huzur, istikrar ve zenginlik, geçmişte olduğu gibi yine ülkenin çimentosu olan, kalkınma demek olan Demokrat Parti ile gelecektir" dedi.
Kongreye, İl Başkanı Fatih Köylü, MKK üyesi Ahmet Sarımehmetoğlu, il yönetim ve disiplin kurulu üyeleri ile kadın kolları üyelerinin yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.



669 kez okundu

Yorumlar

     28/03/2013 11:52

Ya güzel kardeşim memlekette demokrat parti mi kaldı diyecem şimdi bana kızacaksınız.
Misafir - erkan

     28/03/2013 11:30

bu habere yorum yapmayı düşünmüyorum.
Misafir - ismet

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382