Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam313
Toplam Ziyaret1682300

“Sevgili Peygamberimizin isimlerinden biri olan Mustafa’nın anlamı ‘seçilmiş’ ve ‘seçkin’ demek. Seçmek sizin işiniz, bu noktada sizin desteğinize ihtiyacım var. Ben de adım gibi seçkin hizmetleri Seyhanlıya sunma konusunda söz veriyorum.”

ADANA-  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akkuş, seçilmesi halinde Seyhan’a en seçkin hizmetleri sağlama konusunda söz verdi.

Yerel seçimler için sahaya en erken çıkan isimlerden biri olan MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akkuş, ilçedeki gezilere devam ediyor. Pınar mahallesindeki son gezilerinde esnafı ve diğer vatandaşları ziyaret eden Akkuş, Seyhan’a sadakatle hizmet sözü verdi.

 Akkuş “Benim adım Mustafa. Sevgili Peygamberimizin isimlerinden biri olan Mustafa’nın anlamı ‘seçilmiş’ ve ‘seçkin’ demek. Seçmek sizin işiniz, bu noktada sizin desteğinize ihtiyacım var. Ben de ismimin anlamında olduğu gibi seçkin hizmetleri Seyhanlıya sunma konusunda söz veriyorum” dedi.

 



1216 kez okundu

Yorumlar

     28/02/2013 12:03

MHP hem ilçede hemde adanada bittti.herkes hesabını ona göre yapsın.
Misafir - sami

ALLAH UTANDIRMASIN     28/02/2013 12:59

Misafir-ali efendi, lütfen yorumlara dikkat edelim. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Eleştirmek çok kolaydır, sizi de eleştirelim hadi. Adam konuşmasını bilmiyormuş, bilmiyorda nasıl 10 yıl muhtarlık yaptı ve halen Seyhan gibi büyük bir belediyede Belediye Meclis Üyeliği yapıyor. Kusura kalma demeyeceğim, sende daha yazmayı bilmiyorsun, (ali, Zatem, MJHP ) Devlet terbiyesi demişsin, Şov yapıyor demişsin, sen seviyesiz yorumunla ne yaptığının farkındamısın, işte Karaisalı ve Karaisalılılar hep bundan kaybediyor. Neticede bir hemşerimiz aday adaylığını açıklamış (hangi partiden olursa olsun) sana, bana, bize, tüm Karaisalılılara Allah utandırmasın demek düşer. Mustafa AKKUŞ hemşerimizin yüreği yeter, Tokat'lı Azim gibide kırk tane eder.
Misafir - Karaisalılı

     28/02/2013 08:10

AKKUŞU bırakalım MHP den bişe olmaz.AK PARTİ etrafında kenetlenelim.BU seçimde AK PARTİ Başta Karaisalı olmak üzere tüm ilçeleri kazanmalı.Kazanacak ta.ÇÜnkü ne bu ilçenin ne de Adananın başka çaresi yok.MHP ile bu ilçenin halini gördük maaşlarını ödeyemez duruma getirildi.Böylesine başarısız bir MHP yönetimi ve belediye başkanı bu ilçenin tarihleri yazmadı.Herkes aklını başına alsın ilçem diyecekse ilçe kalkı9nsın diyecekse AK PARTİ böyle günlerin partisi.AK PARTİ ilçenin tek kurtuluşu.
Misafir - AK_DELEGE

AKKUŞ'TAN BİŞEY OLMAZ     28/02/2013 08:01

Adam daha konuşmasını bilmiyor. Devlet terbiyesi bilmiyor.Ondan bir .ok olmaz. Şov yapıyor, amacı başka.Zatem MJHP'ye de Seyhanı yedirmezler.Hayaller peşinde kimse koşmasın.
Misafir - ali

Gerçek Hemşeri     28/02/2013 07:07

Rüzgarla değil hakederek çalışarak yıllarını halkla harmanlamış hizmete gelmek isteyen Hemşehrimiz Mustafa Akkuş .
Misafir - Halkın Sesi

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398