Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam219
Toplam Ziyaret1686728

“Kapıkaya kanyon'u için yıllar önce Kaymakamlığımız ile bir proje hazırlayıp İller Bankası'na sunmuştum. Ancak, önceki dönemden kalan borçlar nedeniyle projemiz için destek alamadık ve hayata geçiremedik. Bugün ise, çalışmalarımız sonuç verdi. "

Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak’tan Kapıkaya Kanyonu projesine destek verdiğin açıkladı.

Durak, “Kapıkaya kanyon'u için yıllar önce Kaymakamlığımız ile bir proje hazırlayıp İller Bankası'na sunmuştum. Ancak, önceki dönemden kalan borçlar nedeniyle projemiz için destek alamadık ve hayata geçiremedik. Bugün ise, çalışmalarımız sonuç verdi. Ve, sayın kaymakamımız hidayet sarı'nın da özverili çalışmaları ile Kapıkaya kanyonu düzenleniyor”dedi.



1511 kez okundu

Yorumlar

     28/02/2013 11:08

Sayın başkanım 12 ay sonra o koltuğu bırakıp gideceksiniz.MUtlaka bir AK PARTİLİ yada CHP li belediye başkanlığını kazanacak.Size küçük bir soru :siz kaybettiğizde giderken arkanızda hiç borç bırakmamaya söz veriyor musunuz?Evet varmısınız böyle bir söz vermeye başkanım.
Misafir - galalı seçmen

adam gibi adam Sebahattin KARABUDAK     27/02/2013 13:02

ilçemizde adam gibi adamlardan birisi olan Sebahattin KARABUDAK abimiz ilk seçimde CHP den belediye başkanı seçilecektir.Kendisi adam gibi adamdır,sözü sözdür eğilmez bükülmez,24 saat hizmet edecektir ilçeye emin olunuz.Yeterki bu adam gibi adam olan Sebahattin KARABUDAK abimize gereken desteği verelim.Ne babacan Durak Ne hasan Hüseyin KUŞÇU eskilerden hiçbirisini istemiyoruz.Kendisi belediyedeki başı bozuk düzene son verecektir.Belediyedeki herkesin ben başkanım hava atmalarına son verecektir.
Misafir - illle de CHP

     27/02/2013 10:24

başkanım en büyük hatanız birleştirici olamamanız.
Misafir - halden esnaf

     27/02/2013 09:47

bu ilçe kabuğunu kırmak için çok zaman kaybettti.inşallah kaybdedilen zamanlar AK PARTİ ile kazanılacaktır.
Misafir - ahmet

     27/02/2013 09:50

BU İLÇE İÇİN KİM TAŞ TAŞ ÜSTÜNE KOYARSA BİZE DE ALLLAH RAZI OLSUN DEMEK DÜŞER.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

     26/02/2013 14:18

bu kanyon kozanda pozantıda yada ceyhanda olsaydı şimdiye kadar 50 yıl önce yapılırdı.ve ilçeleri de yüzbinlerce turist çekerdi.dünyayı kaç yıl katip ettiğimizin resmen tessilcellenmesidir.
Misafir - YAĞCI

     26/02/2013 13:51

Sayın başkanım siz iyniyetliisiniz.İnanın bana siz elinizden geleni fazlası ile yapıyorsunuz ilçede.Lakin sizi ilçede başarısız kılan bazı sebepleri söyleyim.1-Fen işleri müdürünüz size yeterince proe üretmiyor.Projeleri siz üretecek değilsiniz.Fen işleri görevini yapmayınca da dolayısı ile siz yapmıyorsunuz resmi çıkıyor ortaya.2-Başkanım MUhasebe biriminizde başarılı değil.Para bulmak muhasebenin görevi.MUsasebeciniz de görevini yapmıyor,ve görevinin de ne olduğunu bilmiyor.Para nasıl bulunur nasıl kaynak yaratılır Günay YÜCE den 1 saat ders alsa başarılı olur.Musasebede gelenle gidenle kavga ediyor.İyi bir İMAM olabilr lakin MUHASEBECİ olamaz başkanım.İLçede yaşayan herkes size güvenir.Ama başarsızlığınızın temeli bu 2 biriminizdir.Ayfer Bebek ile İbrahim ŞEN konularına girmeyi gerek görmüyorum bile.
Misafir - ilçeden merkezden bir dost

     26/02/2013 12:12

BU ilçe artık her ne kadar engellense de kabuğunu kırmaya başladı dışa açılmı sürecisi başlatttı.AK PARTİ mizde belediye başkanlığını kazanırsa Bakanımızda var ilçemiz Turizim cenneti olur.Bu ilçeyi hiçbir güç tutamaz.Mahmut ÖZ gibi değerli şahsiyetlerin artık göreve gelmesi lazım..İlçe MHP ile çok çok zaman kaybettti.İlçenizin bir 5 yıl daha MHP ile kan kaybetmeye tahammülü yok.Kaldıramaz.Belediye memur ve işçilerine maaşlarını ödeyemez duruma geldi.Hala eski borç lafları etmenin ne gereği var.Çünkü gidenin borcu mutlaka olacak.Çünkü sizde giderken arkanızda borç bırakıyorsunuz.Devlette devamlılığın esas olduğunu ne zaman ögreneceğiz.
Misafir - aktaşlı seçmen

     26/02/2013 12:00

GAFFAR ÖZDEMİR bey başkan olsaydı şimdiye kadar Kapıkaya kanyonu 1000 kere yapılmış olup hizmete girerdi.ÇOk iyi hatırlıyorum 20 sene öncesinden Gaffar ÖZDEMİR Kanyonu dile getirdiğinde bu adam kafayı yemiş diyorlardı.BU ilçeye Gaffar ÖZDEMİR gibi ileri görüşlü başkanlar lazım.Para yok para yok diyen başkanlarla bu hizmetlerin olmadığı kesinleşti.
Misafir - Öz galalı

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406