Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam886
Toplam Ziyaret1681971

Adana Doğa ve Su Sporları Kulübü (Prodos) üyesi 160 kişilik doğasever topluluğu Karaisalı Çakmak köyü - Nergizlik Barajı Güzergahında doğayla içiçe 14 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirdiler.

 

Adana Doğa ve Su Sporları Kulübü (Prodos) üyesi 160 kişilik doğasever topluluğu Karaisalı Çakmak köyü - Nergizlik Barajı Güzergahında doğayla içiçe 14 kilometrelik bir yürüyüş gerçekleştirdiler.

Prodos ve Çevlik Köylüleri derneğinin birlikte organize ettiği doğa yürüyüşüne sacda sıkma, taze süt ve çay İkramı sürpriziyle karşılaşan doğaseverler keyifli bir kahvaltının ardından yürüyüşe başlayarak kendilerini doğanın güzelliğine bırakıp dere kenarlarından ve orman içinden geçerek bol bol oksijen ve temiz hava depoladılar.

Prodos Üyleri Çakmak köyüne girip harabe olan taş evleri fotoğrafladılar ve Nergizlik barajı etrafında yürüyüşü noktalayıp çeşitli oyunlar oynayarak keyifli bir hafta sonu geçirdiklerini belirttiler.

Kulüp başkanı Mehmet Yakut Karaisalı bölgesinin içinde barındırdığı onlarca yürüyüş rotasından birisini daha keyifli ve eğlenceli bir biçimde yürüdüklerini ve bu bakir bölgenin güzelliğini üyeleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Çevlik köylüleri derneği başkanı Hüseyin Kuşdemir konuşmasında Karaisalı nın iç turizmde kabuğunu kırdığını, Adana şehir merkezine çok kısa bir mesafede olmasının, özellikle doğa yürüyüşü için birbirinden güzel parkurların bulunmasını hertürlü doğa sporları etkinliğine müsait şartları barındırdığını belirterek Tüm doğaseverleri Karaisalı ya davet ettiklerini söyledi.

 



2726 kez okundu

Yorumlar

KAYMAKAMIN GEZİDEN HABERİ BİLE YOK     23/02/2013 11:48

Hüseyin Kuşdemir öncülüğünde bir gezi düzenleniyor, hemen yalaka yorumcular kaymakamı kutluyor. Bana göre bu gezinin düzenleneceğinden kaymakamın bile haberi yoktur.Sivil toplumun,sade vatandaşların olumlu hareketlerini Kaymakama ve devlete mal etmeyin. Kaymakama mal ettiğiniz her şey AKP'ye hizmet demektir. Kaymakamlar önce devletin kaymakamı olmalıdır. Hükumetler gelip geçicidir ama devlet bakidir. Hidayet bey de önce devletine sahip çıkmalıdır.
Misafir - ALİ

sorun     22/02/2013 18:34

çök değerlı kaymakamımız karaisalıda çok konuşulan taşima konusunu sayın özel idare müdürümüz ve mili eğitimmüdürümüz ve şübe mübürlerimiz sizlerle birlikte bu konuyu rahatlattınız bu konuda emeği gecen herkese tşk ederim çok değerlı ve terçubelı özel idare müdürümüz var onada burada tşk ediyorumAllah yardımçı olsun
Misafir - karaisalı

beceri olursa herşey mümkün     22/02/2013 17:38

Bir zamanlar TÜRKİYE yetmiş sente muhtaçtı diyerek beceriksizliklerini görmeyenler şimdi İMF ye borç veren TÜRKİYEYİ görsünler.
Misafir - eskilerden

     22/02/2013 15:31

VEKİL zihniye el açtırıldı bu ilçe daha ne olsun.Biz bunu mu haketmiştik.
Misafir - sait

     22/02/2013 15:00

be kardeşim ali belediyeye halka hizmet için neler yapacağını biz mi söyleyeceğiz
Misafir - salim

     22/02/2013 13:21

belediye ağlama duvarı yeri değildir.
Misafir - adem

NE Mİ YAPSIN?     22/02/2013 13:03

ALİ NE DEMEK YA BELEİDYE NE YAPSN.ZATEN SORUNDA O YA ALİM.HİÇBİŞE YAPTIĞI YOK.YAPSIN GÜZEL ŞEYLER BİZLERDE ALKIŞ TUTALIM.DESTEK VERELİM.SORUN HİÇBİŞE YAPMAMASINDA KARDEŞİM.
Misafir - SAYPINARLI SEÇMEN

     22/02/2013 11:27

lütfen hiçkimse para yok ve belediye eski borçları ödüyor lafları söylemeisn.B laflar miadını doldurdu ve eskidi.barasızlıgınızı bu tür laflarla örtmenizi bu halk artık yemiyor artık.Çünkü bu halk biliyor ki devlette devamlılık esastır.her giden borç bırakabilir lakin siz de giderken arkanızda borç bırakacaksınız.O borç şahısların değil devletin borcudur.Sapla samanı karıştırmazsak iyi olur.
Misafir - MR_EREN

     22/02/2013 11:55

Kenan abi sabret az kaldı AK PARTİ Gaffar ÖZDEMİR abimizle ilçeye altın çağını yaşatacaktır.İLçe memurları da işçileri de GAFFAR ÖZDEMİR beyle zamanında maaşlarını alacaktır.Belediye ağlama duvarına dönmeyecektir.Para yok para yok giden borç bırakmış edebiyatlatı yapılmayacaktır.Sabredin AK GÜNLER çok yakındır.AIK PARTİ ile bu ilçe şaha kalkacaktır.SOn 5 yıldır heba olan boşa giden yıllar kazanılacaktır.İLçe yeşile dönecektir.Ağaç dikilmedik bir cm alan kalmayacaktır.Yeterki AK PARTİ ye inanın güvenin.
Misafir - AK_DELEGE

     22/02/2013 11:42

ali kardeşim belediyenin yapacağı görevleri demi biz söyleyelim be.
Misafir - ismet

     22/02/2013 11:37

ali kardeşim belediyenin yapacağı görevleri demi biz söyleyelim be.
Misafir - ismet

     22/02/2013 11:33

kardeşim para para para diyorsunuz hay szin paranıza şimdi.Bu ilçede herşey para ile mi ya.Gülünç olmayınız.Parasız da bu ilçede yapılabilecek yüzlerce iş var.Siz tuturmuşsunuz para para para.Karaisalıdan kapıkaya konyonu girişine kadar.Karaisalıdan Çakallı yolu ayrımına kadar yolun sağını solunu ağaçlandırın dedik.Ağaçları Orman İşletmesi vermezse ben paramla alacam verecem dedik.Sİzinde belediyede akşama kadar lak lak yaparak boş boş oturup çay kahve içerek mesai dolduran memur ve işçilerinizi harekete geçirin dedik.Bari bunu yapın dedik.Ne oldu?kayboldunuz.Bunun içinde mi para para yok diyerek gülünç duruma düşeceksiniz?
Misafir - ilçe seçmenleri adına

     22/02/2013 10:56

sayın alicim işin kolayı var be gülüm.bu işler bana göre değillmiş diyeceksin.bu işler kolay değilmiş diyeceksin ve çekip gideceksin ilçenin önünü tıkamayacaksın.
Misafir - alper

BELEDİYE NE YAPSIN?     22/02/2013 10:58

Arkadaşlar beldiye ve başkanımızın üzerine bu kadar gelmeyiniz. Sıfır bütçe ile belediye ne yapsın.Tüğm gelirlerine el konulmuş, iller bankası kesiyor, maliye ve SGK kesiyor,ASKİ alıyor su gelirlerini. Eski ve yeni borçlar ödernmeye çalışılıyor bir taraftan, deil babacan Durak, Recep Tayyip Erdoğan da gelse bu belediyeyi yönetemez. İşçi ve memurlar paralarını düzenli alıyorlarsa, öpsünler başına koysunlar Babacan beyi.
Misafir - ALİ

     22/02/2013 09:37

belediye çökmüş,bitmiş,memurlar maaşlarını zorla alıyorlar.Birde bu ilçede sayın kaymakamımız Hidayet Beyin olmadığını düşünün?bu ilçenin hali nice olurdu?İyiki başımızda ilçeye sahip çıkan bu ilçe benim diyen bu ilçe herşeyin en güzeline layık diyebilen bir Kaymakamımız Hidayet SARI bey var.ALLAH kendisinden bin kere razı olsun.24 saat bu ilçe için canını feda ederek çalışıyor.İlçemizdeki yan gelip yatarak kış uykusundan uyanamayan diğer kurumların da O nu örnek almasını ne çok isterdim AHHHHHHHHHHH....
Misafir - murtçu kenan

teşekür     22/02/2013 08:46

çok değerli kardeşim Hüseyin Kuşdemir sizi çok hemde çok tebrik ediyorum karaisalı kaymakamımız Hidayet sarı bey efendi geldi karaisalının taşı topragı heryerı altın madeni gibi ortaya çıktı geçe gündüz demeden amiriyl memuruyla şu memlekete bir iş yapabilirmiyim diye çalışıyor yatmıyor uyumuyor köy ev dağ taş geziyor bu ilçeye nerden bir kaynak bulurum diye herkesle diyoluk kurmaya çalışıyor kardeşim HÜSEYİN KUŞDEMİR sizler ve bizler herzaman destek oldugumuz zamam karaisalı için yapılmayacak hiç bir şey bizler destek verirsek kaymakamımız karaisalının heryerinden karaisalı dan pozantıya yanı Türkiyrnin heryerine yol aşar bu konuda geçe gündüz düşünüyor şimdiden Allah emeğini zayetmesin Allah sıhat versin kötülerden esirgesin
Misafir - karaisalı

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398