Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam261
Toplam Ziyaret1667903

‘Belediyeler bizim olacak’

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüreğir İlçe kadın kollarının organize ettiği yerel seçimlere hazırlık toplantısıyla birlikte seçim startı da verildi.

Toplantıya İl Başkanı Orhan Sümer, İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Cinkılıç, Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Nevin Biçer, Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Ziyneti Emre, eski İl Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir belediye Başkan Aday Adayı Orhan Bayram, eski Yüreğir İlçe Başkanı Mekin Şahin, Kadın Kolları MYK üyesi  Göksu Günay, Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Elif Doğan Türkmen ve çok sayıda partili bayan katıldı.

CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün, toplantıda yaptığı konuşmada, “ Ülkemizin içinde bulunduğu durumu hep beraber yaşıyoruz. İçeride yangın var. İnsanlar işsizlik girdabında kıvranmaktan, kişilik erozyonuna uğradılar.” Dedi.

 Üstün şöyle devam etti.”Ülkemizi demokrasi ve Cumhuriyet düşmanları yönetiyor. Devletin tüm organları tarikatların işgalinde. Bütün bunlar yetmezmiş gibi şeriat devletini oluşturma çabalarına küçük çocuklarımızı da alet ediyorlar. Devlet kadrolarını tarikat- cemaat işgalinden temizlemek istiyorsak, Recep Tayip Erdoğan ve arkadaşlarının Cumhuriyetimizi şeriat devletine dönüştürme çabalarına dur demek istiyorsak, CHP önce yerel sonra da genel iktidara taşımaktan başka seçeneğimiz yok. CHP; mahalle mahalle, sokak sokak, apartman apartman, köy köy örgütlenmez isek AKP’ye dur deme şansımız yok. Her sokağa, her apartmana sorumlu kişiler yerleştirmez isek, derlenip toparlanma şansımız yok. Bu nedenle yapılacak olan yerel seçimler çok önemli, biz Yüreğir olarak Belediyeyi kazanmak için gerekli çalışmaları başlattık. Bu günkü toplantıyla da seçim startı veriyoruz.”

İl Başkanı Orhan Sümer ise, “ Yüreğir önemli. Adana siyasetinde Yüreğirin önemi başkadır. Yüreğir belediye başkanlığını kazanmak demek tüm belediyeleri kazanmak demektir. Bu nedenle bugün Yüreğir de başlatılan seçim startı bizim için önemlidir. Kadınlarımız ve gençlerimizle birlikte Yüreğir’i karış karış dolaşarak, Yüreğir Belediye başkanlığının alınması için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Herkes bu saatten sonra elini taşın altına koymak durumundadır. Yüreğir iç içe girmiş bir ilçe, burada bir eksik var ise o da bizim eksiğimizdir. Ben inanıyorum ki, Adana da belediye başkanlıklarını kazanacağız.”

Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Irk da konuşmasında şunları söyledi.

“Yüreğir de CHP’nin yerel seçimleri alması, Yüreğir kadın kolları olarak boynumuzun borcudur. Belediyeleri ve meclis üyeliklerini almak demek çocuklarımıza halkımıza iş demek aş demektir. Sosyal belediyecilik anlayışını da Adana halkına sunmak demektir. Bir zamanlar Yüreğir İlçesinin mahalleleri CHP’nin oy deposu idi. Artık bu oy deposunu geri almanın zamanı gelmiştir. Yüreğir Kadın Kolları olarak bugün bunun için buradayız. Seçime 3 ay kala yapılan çalışmaların yeterli olmadığı görüldü. O nedenle Yüreğir Kadın Kolları olarak bugünden itibaren yerel seçim çalışmalarımıza başladık ve artık Yüreğir’in her köşesinde olacağız.”

İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Cinkılıç ise yaptığı konuşmasında şöyle konuştu.

“ Kadın Kolları olarak planlı ve proğramlı çalışmalar başlattık. Kadın Kolları olarak sırf bugün değil her zaman Adana sokaklarında olacağız. Adana da belediyeleri kazanmak için ne gerekiyorsa o çalışmalar yapılacaktır. CHP bir çatıdır. CHP evimizdir. Yüreğir istediğini alacaktır. Bizim için önemli olan kadınlarımızın sorumluluğudur. Kadınlarımız kapı kapı dolaşarak, partimizi anlatmaya devam edecektir. Biz kadınlarımızın ötekileştirilmesini istemeyen bir partiyiz. Kadınlarımız bizim içim çok önemlidir.”

 



1431 kez okundu

Yorumlar

İLLEDE SEBAHATTTİN İLLE DE SEBAHATTİN     18/02/2013 11:10

KARAİSALIDA SEBAHATTTİN KARABUDAK ABİMİZ BELEİDYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLURSA KESİN KAZANIR.VE ÜSTELİK TÜM SEÇMENLERDE GÜNEŞ BATINCAYA KADAR 24 SAAT ÇALIŞIR.GÜNEŞİN BATIŞI ASLA İZLENMEZ.İLÇEYİ AYAĞA KALDIRACAK TEK ADAY SEBAHATTİN KARABUDAK ABİMİZDİR.ÇÜNKÜ O DAVULUDA TOKMAĞIDA ELİNDE TUTAR VE HİÇKİMSEYE VERMEZ.O DİGER ADAYLARA VE BAŞKANLARA BENZEMEZ.O FARKLIDIR.VE FARKI DA HİSSEDECEKSİNİZ.YETERKİ GEREKLİ DESTEĞİ VERİNİZ DOSTLARIM.
Misafir - CHP Lİ GENÇLİK

     15/02/2013 10:30

Karaisalı'da CHP Sebahattin KARADAVUT beyi aday göstermezse,ilçedeki CHP li seçmenler sebze halinin etrafında seçim günü GÜNEŞİN BATIŞINI İZLEYECEKTİR.Bundan hiçkimsenin şüphesi omasın.Adam gibi adamdır,yiğittir,özü sözü birdir,büyükle büyük,küçükle küçüktür.Sebahatttin KARADAVUT abimiz gençlerin dostu ihtiyarların savunucu ve yanındadır.İlçe onunla aydınlık günlerine kavuşacaktır.Belediye personelleri aylarca maaş alamamazlık yapamaycaktır.Günü gününe ödenecektir maaşlar.İlçe daha temiz ve yaşanabilir ilçe yapılacaktır.Davulda tokmakta sadece kendisinde olacaktır.
Misafir - CHP li gençler adına

     14/02/2013 12:12

Karaisalı da kimi düşünüyorsunuz?bilmek isteriz.
Misafir - alper

güneşin batışı     14/02/2013 12:05

Of offfffff of ya gene ilçede güneşin batışını izleyenleri mi izleyeceğiz ya.
Misafir - CHP li OSMAN

     14/02/2013 12:26

ya kardeşim gülünç duruma düşmeyiniz ne olursunuz.Hem ilçede hemde Adanada tüm belediyeleri AK PARTİ kazanacaktır.Herkes hesabını ona göre çıksın.Burda haklı çıkmaktan bıktım ya.Her dediğimiz bir bir çıkyor.BUnda da haklı çıkacağız.AK PARTİ Hem Karaisalı da hemde Büyükşehirde çok çok büyük farkla Belediyeyi kazanacaktır.İlçede adayımız Karaisalı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Günay YÜCE abimizdir.İlçe gençliği olarak kendisini ölene kadar destekleyeceğiz.Ve mutlaka da Başkanlığa Seçeceğiz.İlçede halkın derdine çare olabilecek tek kişi Günay Yüce Abidir.Her zaman biz gençlerin yanında olmuştur.
Misafir - İlçe gençlik adına

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436