Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam972
Toplam Ziyaret1669358

Polat, “STK’lar lokomotif olmalı’

Bir süre önce açılışı yapılarak hizmete giren Adana Toros Federasyonu’nun Genel Başkanı Cenap Erol ve yönetim kurulu üyeleri Seyhan, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sıtkı Polat’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Misafirlerini Polat Elit otel’de ağırlayan Sıtkı Polat, ziyaretten duyduğu  memnuniyetini dile getirirken teşekkür etti. Burada bir konuşma yapan Polat,  STK’ların (Sivil toplum Kuruluşları) öneminden ve gücünden bahsetti. Polat, STK’larımıza büyük ve önemli görevler düşmektedir. Adana’mızın kalkınması için STK’lar sıkça bir araya gelmeli. Sizler ayrıştırıcıcı ve birleştirici olmalısınız. Kentimizin güzel geleceği  için herkes el birliği içerisinde çaba göstermeli. Kollektif düşünmeliyiz. Sizler lokomotif olmalısınız” şeklinde konuştu.

Başkan Cenap Erol’da konuşmasında yaptıkları Sosyal Destek Programı (SODES) projesi hakkında bilgi verdi. Erol, “Bir araya gelmek kadar tutunmakta önemli. Bizler arkadaşlarımızla başarılı olmak için Adana’mızı kalkındırmak için bir araya geldik” dedi. Erol, ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığına getirilen Ömer Çelik’e de yeni görevinde başarı dilerken, “Sayın Çelik’in bakan olması Şehrimiz için çok büyük şans ve fırsattır. Hep birlikte Ömer beye destek verilmeliyiz” diye konuştu.

Ziyarette Adana Toros Federasyonu’nun Genel Başkanı Cenap Erol’un yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Muhittin Yastı, Yaşar Çeken, Muhasip Gökhan Öztürk, üye İlker Cem Küçük ile Genel Koordinatör Özcan Aladağ’da hazır bulundu.

 



900 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173