Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam214
Toplam Ziyaret1679333

MHP Adana İl Başkanlığı’nın “Ülkede Birlik, Bahçeli’nin Vizyonu, Yaklaşan Yerel Seçimlerde Adana’nın Geleceği” konulu toplantısı yoğun ilgi gördü.

 

 

 

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nın MYK Üyeleri Ruhi Ersoy ve Yılmaz Tankut ile Milletvekili Muharrem Varlı’nın da katılımlarıyla “Ülkede Birlik, Bahçeli’nin Vizyonu, Yaklaşan Yerel Seçimlerde Adana’nın Geleceği” konulu parti içi istişare ve motivasyon toplantısı büyük ilgi gördü.

BAŞKAN İZGİOĞLU’NUN MESAJI

İl binasında gerçekleştirilen açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, AKP hükümeti marifetiyle Türkiye’nin yıkım sürecine sokulmasından dolayı önümüzdeki yerel seçimlerin çok daha önemli hale geldiğini, sadece mahalli yöneticileri ve temsilcileri belirlemek anlamı taşımadığına işaret etti. İzgioğlu “Bu seçimler Türk milletinin kader seçim olacaktır. Bizler de Adana teşkilatları olarak önümüzdeki seçimlerden zaferle çıkma zorunluluğumuz vardır. Bu başarıyı yakalayabilmek için hepimize sorumluluklar düşmektedir” dedi.

RUHİ ERSOY’UN KONUŞMASI

MYK Üyesi Doç. Dr. Ruhi Ersoy da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin vizyonuna atıfta bulundu. Türkeş’ten kutlu emaneti devralan Bahçeli’nin Türk milletinin hassasiyetlerini ve hasletlerini kendisinde toplayan, bunu yaşayan ve yaşatan, gelecek kuşaklara aktarma kaygısı içinde hareket eden tek lider olduğuna işaret etti.

Ersoy, şunları söyledi:

“Bazı gafiller, Devlet Bahçeli ile Tayyip Erdoğan’ı kıyaslama densizliğini yapıyorlar. MHP ve Lideri Devlet Bahçeli, ülkemizi ve milletimizi içine çekilmek istendiği karanlıktan kurtarmak için büyük bir mücadele veriyor. Sayın Bahçeli, ‘tam yol ileri’ diyerek, milliyetçi Türkiye’nin yarınlarının 2023 vizyonunun bayrağını eline aldı ve kararlı bir şekilde yoluna yürüyor. Diğer taraftan birileri de tamamen taşeron zihniyeti ile Türkiye’nin bölünmesinin önünü açacak projelerde rol alıyor. Türk milletinin geleceği adına, onuru adına hiçbir kaygısı bulunmayanlar, koca bir devleti eşkıya ile aynı masada buluşturmanın zilletini dahi şerefli bir iş olarak görüyorlar. Dolayısıyla bir kere türler birbirleriyle mukayese edilir. Yani elma ile armut aynı kefede tartılmaz. Bahçeli ile Erdoğan’ı mukayese etmek abesle iştigaldir.”

EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE

Ersoy, yaklaşan yerel seçimleri çok önemsediklerini belirterek “Bu konuda hepimize çok önemli sorumluluklar düşüyor. Genel Başkanımızın temsilcisi il başkanıdır. Onun temsilciliğinde bütün teşkilatlarımızın, bütün kadrolarımızın el ele gönül gönüle verip partimizin de temelinin atıldığı Adana’da üç hilali en yükseklere dikmek arzusundayız. İnşallah bu seçkin kadrolar bunu başaracaktır” dedi.

YILMAZ TANKUT’UN KONUŞMASI

Daha sonra söz alan MYK Üyesi Yılmaz Tankut ise, AKP hükümetinin on yılı aşkın zamandır bir çoğunun telafisi dahi olmayan ülkeye verdiği ciddi tahribatları anlattı. Tankut “Ülkemizin idaresine yaklaşık 10 yılı aşkın zamandır el koyan, kendi bedeni bu topraklardan beslenen ama kalbi ve beyni bilerek yada bilmeyerek gaflet ve ihanet içinde başka merkezlere bağlı olan AKP denen bu taşeron zihniyetten mutlaka kurtulmamız lazım” ifadesini kullandı.

HAK İLE BATILIN KAVGASI

MHP’nin, Lider Bahçeli’nin ve kadrolarının verdiği mücadelenin önemi üzerinde duran Tankut “Kabil’in ilk kan dökmesiyle başlayan ve bugüne kadar devam eden bir mücadele vardır. Bu kavga hak ile batılın kavgasıdır. İman ile küfrün kavgasıdır. Bu mücadele yüz yıllardır İslam’ın bayraktarlığını yapan, bu manada canını esirgemeyen, kanını  sebil gibi akıtan Yüce Türk Milleti’ne hizmet edebilme mücadelesidir. İşte onun için, bugün içinde bulunduğumuz sorunu iyi tahlil etmeli, iyi anlamalıyız. Bu kadar ulviyet ve kutsiyet yüklediğimiz davamızın biz neresindeyiz, hangi ölçüde davamıza, partimize sahip çıkıyoruz; hangi ölçüde birbirimizi samimiyetle kucaklıyoruz; bu konuda nefsimizi ayaklar altına alabiliyor muyuz. İşte meseleye böyle bakarak hak yolunda batıla karşı mücadelemizi devam ettirmeliyiz.” şeklinde konuştu.

MUHARREM VARLI’NIN MESAJI

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, AKP Hükümetinin içeride ve dışarıda tam bir teslimiyet içinde hareket ettiğini söyledi. BOP kapsamında Eşbaşkanlık adı altında rol kapan Erdoğan’ın başında olduğu AKP hükümetinin Türkiye’yi uçuruma sürüklediğini anlatan Varlı “İşte ülkenin geldiği son nokta bu. PKK istiyor, AKP veriyor. PKK vuruyor, AKP diz çöküyor. AKP diz çöktükçe PKK vurmaya devam ediyor. Bölünmenin önü süratle açılıyor. Bunu millet olarak durdurmak zorundayız.” diye konuştu.

Yoğun bir katılım olan toplantıya ilçe başkanları, partili belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri, kadın kolları başkanları da iştirak etti.

 



765 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613