Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam894
Toplam Ziyaret1669280

Çugez üyesi doğaseverler kızıldağ yaylasında 8 kilometrelik yürüyüşün ardından ,gönüllerince karda oynadılar. Kulüp ikramı sucuk-ekmek ardından kır kahvesinde közde çay içip hoşca vakit geçirdiler.

 

 

Adana gençlik ve spor hizmetleri md. Bünyesinde dağcılık branşında faaliyet gösteren çukurova doğa gezginleri spor kulübü. Dağcılık sporlarına gönül vermiş 60 kişilik doğasever üyesiyle ve tarsus tan gelen 17 kişilik amatör fotoğraf topluluğu ile birlikte karaisalı kızıldağ yaylasında kar yürüyüşü düzenledi.

Çugez kulübü başkanı mustafa tor açıklamasında kızıldağ yaylası etkinliğinin çok güzel geçtiğini ve üyelerinin şehrin gürültülü ve stresli ortamından uzak doğayla baş başa kalmanın keyfini yaşadıklarını söyledi.

Adana ve çevresinde keşfedilmeyi bekleyen yüzlerce parkur mevcut. Karaisalı’nın keşfedilmeyi bekleyen bakir bir bölge olduğunu belirten tor, özellikle bu doğal bölgenin iç turizme kazandırılması gerekliliğini vurgulayarak önümüzdeki zaman diliminde barındırdığı onlarca yürüyüş rotasından bazılarında çugez olarak etkinlik yapacaklarını açıkladı.

Çugez üyesi doğaseverler kızıldağ yaylasında 8 kilometrelik yürüyüşün ardından ,gönüllerince karda oynadılar. Kulüp ikramı sucuk-ekmek ardından kır kahvesinde közde çay içip hoşca vakit geçirdiler. dönüş yolunda ise en kısa zamanda bu doğal ve bakir yerlere yeniden gelmek için sözleştiler.



1207 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339