Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam792
Toplam Ziyaret1669178

Karasalı Platformu Genel Kurulu’na katılan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sıtkı Polat, köy muhtarlarının sorunlarını dinledi, sorunların çözümü için çaba harcanacağını söyledi.


  
  
Karaisalı’ya gidişinde önce İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı’yı ziyaret eden Sıtkı Polat, daha sonra Karaisalı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yapılan Karaisalı Platformu Genel Kurulu’na katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, köylere yapılan hizmetleri anlattı, bu hizmetlerin yapılması sırasında destek olan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sıtkı Polat da muhtarlara yeni Büyükşehir Belediye Yasası hakkında bilgi verdi.
Yeni yasa ile il sınırlarının büyükşehir sınırına dönüştüğünü belirten Sıtkı Polat, “Böylece il genel meclisi üyelikleri kalkıyor ve tüm köyler mahalleye dönüşüyor. Bir il merkezinde, ilçe merkezinde neler yapılıyorsa, hangi hizmetler götürülüyorsa köylerde de aynısı yapılacak. Yeni yasa bütçe artışını da beraberinde getirdiği için büyükşehir imkanları artacak” dedi.
Büyükşehir Belediyesi’nin Karaisalı’ya yaptığı hizmetleri de anlatan Sıtkı Polat, kendisinin de Karaisalılı olmasından dolayı ilçenin sorunlarını bildiğini ifade etti.
Sıtkı Polat, Ömer Çelik’in Kültür ve Turizm Bakanı olmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, “Turizm ile ilgili yatırımların yapılması konusunda Sayın Bakan ile görüşme yapabiliriz” şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde olsun olmasın tüm köylere hizmet götürmeye çalıştıklarını da belirten Sıtkı Polat, konuşmasının ardından muhtarların sorunlarını dinledi



925 kez okundu

Yorumlar

     01/02/2013 11:20

SITKI BEY CENAB-A ALLAH SENİ BU İLÇENİN BAŞINDAN EKSİK ETMESİN.SEN BU İLÇEDE BİR MARKASIN.DEĞERİN HER GEÇEN GÜN DAHA HALKIN GÖZÜNDE ARTMAKTADIKR.ÇÜNKÜ BU İLÇE HALKININ DERDİNİ DİNLEYEN VE ÇÖZÜM YOLLARINI BULAN SADECE SENSİN.SENDEN BAŞKA HİÇKİMSE YALKIN DERDİNE DERMAN OLMUYOR.İYİKİ VARSIN.İYİKİ BAŞIMIZDASIN ABİ.
Misafir - ÖZ MURTÇULAR ADINA

     01/02/2013 11:47

Karaisalı Meydanına Sıtkı POLAT meclis üyemizin heykeli dikilmeli.BU ilçe için kar demeden kış demeden.yaz demeden sıcak demeden koşturuyor.BU ilçe halkının gönlünde taht kurdu kendisi.Çay bahçesi arkasında,sögütlü kahve arkasında,hal esnafı arkasında.Cevherli arkasında.Kİm tutabilir.İLk seçimde ya Adana Büyükşehir ya da Karaisalıya Belediye başkan adayı olmalı.Halkta yoğun bir Sıtkı POLAT aşkı var.ÇÜnkü millet şimdiki belediye yönetiminden memnun değil.Sadece kendisini ve yakınlarını düşünen yönetim var.
Misafir - Cevherli seçmenleri

     01/02/2013 11:08

bence sıtkı polat gitsin köyüne muhtar adayı olsun diğerleri ona büyük gelir.
Misafir - kevizlili

     01/02/2013 10:35

karaisalının tüm köy yolları dahi asfaltlanacak acele etmeyin.biraz sabır o kadar.
Misafir - sami

     01/02/2013 09:42

Sevgili Karaisalı halkı merak etmeyin sayın Meclis Üyemizle ve değerli Bakanımız Ömer ÇELİK beylerle bu ilçe tarihindeki hizmet rekorları kırılacaktır.Biraz sabredin bak görün neler olacak.Yerköprü ve Alman Köprüsü yolları otoban gibi yapılır merak etmeyiniz.Bu ilçe 3 yıldır kaybettiği tüm yıllarını kazanacaktır.Hele birde AK PARTİ Karaisalı Belediyesi Başkanlığını kazandığını hayal ediniz.Bu ilçe cennet olur.Bakanımız Belediyeye sonsuz destek olur hem belediyemiz hem de ilçemiz kazanır.Şimdiden çalışmamız lazım.İlçede mutlaka AK PARTİ ye belediye başkanlığını kazandırmalıyız.başka çaremiz yok.Kim belediye başkanı olsun derseniz.Gaffar Özdemir ,,Yusuf İYİ ,Karaisalı Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Günay YÜCE beyefendi olabilir.Cumali Özcan,Gülhan KASAP ablamız,Ahmet Vefik ÇOPUROĞLU,Hasan KÖYLÜ başkan olabilir.Hepsi de pırlanta gibi insanlar.Hepsine de sonuna kadar kefilim.Karar gene YÜCE KARAİSALI HALKININ.O en iyisini bilir.saygılarımla.
Misafir - çay bahçesi

karaisalı     31/01/2013 15:26

Başkanım yeni Bakanımız Sayın Ömer Çelikle beraber Yer Köprü ve Alman Köprüsünün yollarına bie el atın lütfen.Giden bir daha gitmiyor ve etrafına kötü reklam yapıyor.Hiç bir yerde öyle kötü yol yok hafta sonllar Karaisalı Son model arabalarla dolu oluyor gezmeye geliyorlar ama yolları görünce arabalarına acıyorlar lütfen yollara bie el atın.Birde Kızıldağa bir kayak tesisi yapınuygun bir yere elimizde potansiyel var fakat değerlemdiremiyoruz.Eksiğimiz çok Kurtarın Karaisalıyı köy görünümünden
Misafir - karaisalılı

     31/01/2013 14:35

2014 mahalli seçimlerinde İlçemiz AK PARTİ belediye başkan adayımız şayet Günay YÜCE beyefendi olmayacaksa Değerli Abimiz Meclis Üyemiz Sıtkı POLAT abimizi görmek isteriz.
Misafir - Güvenç halkı adına

     31/01/2013 14:42

Karaisalının hakkını koruduğun için bu ilçe size müteşekkirdir.
Misafir - sebahatttin

     31/01/2013 14:32

BU MEMLEKETTE SITKI POLAT BEYDEN BAŞKA İŞ YAPAN VE ÇALIŞAN BİR ALLAHIN KULU NEDEN BULUNMAZ ANLAMIŞ DEĞİLİM.ADAM HEM İLÇENİN HEM DE TÜM KÖYLERİN SORUNLARINI TEK BAŞINA OMUZLUYOR.NEDEN HİÇBİR KİMSE DESTEK OLMUYOR NEDEN?????
Misafir - CEVHERLİDEN ÖMER

     31/01/2013 13:25

Mahalli seçimlerine kadar ben bu ilçede çok şeylerin olacağına inanıyorum.Bu ilçe şaha kalkacaktır Sayın Bakanımız ÖMER ÇELİK ve halkın dert babası SITKI POLAT Bey ile.
Misafir - galalı

     31/01/2013 13:04

Helal olsun ,helal olsun böylesine çalışkan halk adamı,halkın dostu bir siyasetçi bu topraklarda daha doğmadı.Sıtkı Bey tüm muhtarlar ve tüm murtçular adına size tşk.ediyoruz.Abi ne olursun ya Adana Büyükşehir Belediyesi başkanlığına aday ol,ya da gel Karaisalıya Belediye başkanlığına aday ol ve tüm murtçular olarak seni destekleyelim.Senin gibi ileri görüşlü ve vizyon sahibi bir başkana her zaman bu topraklarda ihtiyaç var.Belediyemizi içine düştüğü sıkıntılardan sadece sen kurtarabilirsin.ASTSOLİT yetiştirmekten başka hiçbir şey yapmayan belediyemize sen can simidi olabilirsin.
Misafir - İlçe halkı adına

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339