Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi20
Bugün Toplam510
Toplam Ziyaret1680717

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Seyhan belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Akkuş ve Mustafa Topal ile birlikte mahalle gezilene katılarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

YILMAZ DA KATILDI

Seyfettin Yılmaz, Seyhan Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Akkuş, Mustafa Topal’la birlikte ilk önce Denizli Mahalle Muhtarı Hasan Külahlıoğlu’nu, ardından Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Cengiz Şen’i makamında ziyaret ettiler. Bu ziyaretin bitiminde MHP heyeti, muhtarlarla birlikte mahalle gezisine çıktılar. Esnafın, işsizin, emeklinin dertlerini dinleyen Milletvekili Yılmaz önemli mesajlar verdi.

SIKINTILAR ÇÖZÜLECEK

Her iki mahallede de vatandaşlar Seyhan Belediyesi’nin mevcut yönetiminden şikayetçi oldular. Hemen her sokağın çamur deryası içinde olduğunu belirten vatandaşlar, “Her taraf pislikten kokuyor. Çamurlu yollardan evimize, işimize gidemiyoruz. Vergiye gelince peşin peşin isteyen yönetim hizmete gelince taksitle bile yerine getirmiyor” dediler. Milletvekili Seyfettin Yılmaz, “Bütün bu sıkıntılarınıza yabancı değiliz. Değerli meclis üyesi arkadaşlarımızdan da zaman zaman bilgi alıyoruz. İnşallah yaklaşan yerel seçimlerde partimizin kıymetli adaylarını destekleyerek bu sıkıntılarınızın tamamı çözülmüş olacaktır” diye konuştu.

YEREL SEÇİMLER FIRSAT

Seyfettin Yılmaz, ülke gündemini de değerlendirerek “Değerli arkadaşlar, memleketimizin en önemli sıkıntılarının başında bölücü terör geliyor. Maalesef terörle mücadele yerine müzakere yapan zihniyet ülkemizi uçuruma sürüklüyor. Onun için hem yerel sıkıntılarımızdan hem de terör belasından ve bunlarla pazarlık yapan zihniyetten kurtulmak için mahalli seçimler en önemli fırsattır. Bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirilmesi lazımdır. Size güveniyor, size inanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kadrolarına desteğinizi bekliyoruz.” ifadesini kullandı.



915 kez okundu

Yorumlar

     29/01/2013 10:00

MHP ,Sayın Meclis üyemiz Mustafa TOPAL beyi Büyükşehirden aday gösterirse sonuna kadar biz murtçular destekleriz.Ve kesinlikle de kazanır.Murtçular artık kendisine sahip çıkaca bir başkan istiyor.Bu isim kesinlikle Mustada TOPAL'dır.kendisi karaisalı sevdalısıdır.Kendisi hizmet adamıdır.Kendisi vizyon sahibidir.kendisini çok seviyoruz.
Misafir - murtçular adına

AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407