Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam138
Toplam Ziyaret1679808

Yöresel dayanışma meyvelerini vermeye başladı

Adana’nın 7 ilçesinin derneklerinin bir araya gelmesi ile oluşan Toros Dernekleri Federasyonu’nun Genel Merkezi, 5 Ocak 2013 Cumartesi günü saat 14.30’da Vali Hüseyin Avni Coş Beyin katılımı ile açılışı gerçekleşecek.

 

Federasyon Başkanı Cenap Erol, 2.Başkanlar Mesut Bedir, Yaşar Çelen,  Osman Bağış ve Muhittin Yastı, Genel Sekreter Fikret Yeni, muhasip Gökhan Özkök ve yönetim kurulu üyelerim İlker Cem Küçük ile A.Levent Karaömerlioğlu ÇGC’de bir basın toplantısı düzenleyerek federasyonun kuruluş amacı ile ilgili bilgiler verdi.

 

Erol, açıklamasında özetle şunları söyledi. ‘Yıllarca birlik ve beraberliği gerçekleştirerek ilçelerinin kalkınmasına hizmet eden derneklerimiz ‘BİZ BİRİZ’ diyerek yola çıkıp aynı çatı altında toplanmışlardır. Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Kozan, Aladağ, İmamoğlu ve Sarıçam İlçelerinin güç birliği yaparak oluşturdukları bu federasyonumuz, bölgenin var olan değerlerine sahip çıkarak her alanda kalkınması için proje üretecek, bölgenin tarımsal, kültürel, sanayi, turizm ve tabi varlıklarının en iyi şekilde değerlendirilmesine aracılık edecektir.

 

 Genç ve kalbi bölgelerine hizmet için atan hemşerilerimizin bir araya gelmesi ile oluşan Adana Toros Dernekleri Federasyonu, oluşturduğu kurullar ile proje üretecek, bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacaktır. Aralarında bilim adamlarının, sanayicilerin, akademisyenlerin, yatırımcıların ve toplumun her kesiminden değişik meslek sahibi hemşerilerimizin aynı çatı altında buluşmasından ortaya çıkan federasyonumuz, inanıyorum ki güzel hizmetlere imza atacaktır. Yöresel dayanışmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, bu federasyonun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.’

 



942 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407