Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam844
Toplam Ziyaret1687353

Vali Hüseyin Avni Coş'un Yeni Yıl Mesajı

Değerli Adanalılar

Hep birlikte, mutlulukları, sevinçleri, acıları ve üzüntüleri ile bir yılı daha geride bırakıyor, ümitlerin taptaze ve canlı olduğu, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak yeni bir yıla merhaba diyoruz.

Yeşeren umut ve heyecanlarımızla girmek üzere olduğumuz 2013 yılının acıları, sıkıntıları, dargınlıkları ve kırgınlıkları geride bırakıp, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, milletimizin bir arada yaşama arzusunun zirveye ulaştığı, sosyal dayanışma duygularımızın pekiştiği, terörden şiddetten uzak, insanların barış içinde yaşadığı, huzurlu, bereketli, aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama arzusunun tazelendiği bir yıl olmasını umuyorum.

Tamamladığımız 2012 yılında, kamu hizmetlerinde verimliliği artırarak kaynak israfını azaltarak yatırımların süresi içerisinde tamamlanmasını, İlimizin öncelikli ve önemli sorunlarının tespitini yaparak siz saygıdeğer vatandaşlarımın günlük hayatını kolaylaştıracak her alanda çözümler geliştirmeye çalıştık. Ekonomik, sosyal ve kültürel yönlerde İlimizin gelişimi için halkımızla işbirliği halinde olduk. Üretim ve istihdama katkı sağlayan yatırımcıların önündeki engellerin kaldırılması için azami gayret gösterdik. Sağlık sektöründe önemli gelişmeler oldu. Eğitim öğretimde 4+4+4 eğitim sistemi hiçbir sorun yaşanmadan hayata geçirildi. İlimizde eğitim çıtasının yükselmesiyle, yabancı öğrencilerin sayısında azımsanmayacak artışlar görüldü. Ceyhan Enerji İhtisas ve Endüstri Bölgesi’nin faaliyete geçirilmesi için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın öncülüğünde ve Valiliğimizin koordinesinde planlama ve altyapı çalışmalarında büyük mesafeler alındı. Usulsüzlük ve yolsuzlukla mücadele her alanda etkinleştirilerek kanun ve nizam hâkimiyeti daha üst seviyeye çıkarıldı.

Bu istikamette, büyük projeler ve yüksek hedeflerle 2013 yılında da her sektörde altyapı hizmetlerinin hızla tamamlanarak yerli ve yabancı yatırımcıların cazibe merkezi haline gelmesi için, doğal zenginliğimizle, üretken ve çalışkan insan potansiyelimizle Türkiye’nin en büyük marka kentlerinden biri olan ve imajı sürekli yükselen Adana’mızın  ‘Yatırımlar Kenti, Güvenli ve Yaşanabilir Bir Kent’ imajının daha geliştirilmesi yönünde, bütün kurumlarımızla sivil toplum kuruluşlarımızla zamanımızı ve enerjimizi var gücümüzle kullanacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2013 yılının Adana ve Adanalılar için hizmet ve yaşam kalitesinin daha da yükseldiği bir yıl olacağına yürekten inanıyor, Aziz Milletimiz,  Ülkemiz ve tüm insanlık için hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, barış, esenlik, huzur, mutluluk ve başarı dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

 



821 kez okundu

Yorumlar

     04/01/2013 11:10

vallahi bilemem nasıl yorumlarsan yorumla adem abi.
Misafir - osman

     02/01/2013 11:40

Ne kadar ilginç bir durum.. Bu sabah karaisalıhaber. net sitesine girdiğimde sadece bir resimden ibaret olan Karaisalılar derneğinin yılbaşı tebriği 80 kez tıklanmış ama buna mukabil Adana valisinin yılbaşı tebriği sadece 19 kez tıklanmış. Bunu nasıl yorumlamak gerekir sizce?.
Misafir - Oğuz Adem SELÇUK

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382