Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam844
Toplam Ziyaret1669230

15 bin liraya mal olan proje için 3 bin fidan dikildi Muhsin Yazıcıoğlu Hatıra Ormanına ilk çamı diken Vali Coş, ağaca can suyunu da döktü.

25 Mart 2009 tarihinde, Kahramanmaraş mitinginden Yozgat-Yerköy mitingine hareket etmek üzere içinde bulunduğu helikopter bilinmeyen bir sebepten dolayı düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu anısına kurulan hatıran ormanına ilk fidan dikimi yapıldı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak, Vali Yardımcısı Halis Arslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber,Adana Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Temur, Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, Karaisalı Orman İşletme Müdürü Mustafa Turpçu, Karaisalı İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Tunaz, İl Genel meclis üyeleri Mesut Yeşil ve Ahmet Özen, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, Karaisalı Ziraat Odası Başkanı Mahmut Metin ile resmi kurumların amirleri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaşların katıldığı tören Kızıldağ yol ayrımında gerçekleştirildi.

Törende AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mesut Yeşil, Tarım İl Müdürü Hamit Aygül, Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Temur ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş birer konuşma gerçekleştirdiler.

Törende konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, oluşturulan hatıra ormanının merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun hatırlanması için önemli olduğunu belirterek; "Buradaki amacımız, ağaç dikmek ve rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nu yad etmektir. 'Dürüst politikacı' tanımını hak ederek yıllarca taşıyan, rahmetli Muhsin Bey'i yad etmek, onun genç nesiller tarafından da bilinmesi, hatırlanması için bu koruluğu teşkil ediyoruz" dedi.

50 Dekarlık alandan oluşan Muhsin Yazıcıoğlu Hatıra Ormanı'na fıstık çamı, servi ve akasyadan oluşan 3 bin fidan dikilecek. 15 bin liraya mal olan Muhsin Yazıcıoğlu Hatıra Ormanına ilk çamı diken Vali Coş, ağaca can suyunu da döktü.



1029 kez okundu

Yorumlar

     28/12/2012 13:39

Bu güzelim ilçede AYTAÇ DURAK HATIRA ORMANI neden yok hala anlamış değilim.
Misafir - ismet

     28/12/2012 13:06

yusuf iyi bey daha güzel hizmetler yapacaktır emin olunuz.
Misafir - emin

     28/12/2012 10:15

ALLAHIN İZNİ İLE GAFFAR ÖZDEMİR BEYİN BELEDİE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE ADANA KUZGUN YOLU ARASI 2 ŞER SIRA AĞAÇ DİKİLECEK.BURDAN SÖZ VERİYORUZ.GAFFAR ÖZDEMİR BEYİN BAŞKANLIĞINDA İLÇE YEŞİLE DÖNECEK.İLÇE MİS GİBİ KOKACAK.BELEDİYEDE BOŞ OTURAN HİÇBİR MEMUR E İŞÇİ KALMAYACAK.ELİNE KAZMA KÜREK VERİLECEK NERDE BOŞ TOPRAK GÖRÜRLERSE DİKİM YAPACAKLAR.GÖRECEKSİNİZ.
Misafir - KARAKILIÇLI

     28/12/2012 10:56

Karaisalı Belediyesinden de Karaisalı Salbaş Yolunun sağını solunu en azından Kuyucu yol ayırdımına kadar ağaçlandırmasını bekleriz.Çünkü Belediyede iş yapmayan akşama kadar boş boş oturan ne yapacağını bilmeyen memur ve işçi var ki .Başkanım bu iyiliği bu ilçeye yapınız ne olursunuz.Para yok felan demeyin fidan dikmek için paraya ihtiyaç yok ne olursunuz.Fidanı Orman İşletmesi verecek.Siz de sadece haydi işçilerim haydi memurlarım deyin teşvik edin ön ayak olunuz bu küçük işi başarınız.
Misafir - doğa aşığı

     28/12/2012 09:40

Emegi geçenlerden Allah Razı Olsun.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339