Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam123
Toplam Ziyaret1681208

"ligi 6. sırada ve 29 puanla bitirerek ilk hedeflerine ulaştık"

PTT 1. Lig'de yer alan Adana Demirspor’un Başkanı Önder Serin, takımın sezonun ilk yarısındaki performansının beklenenin üzerinde olduğunu söyledi. 

Serin, sezon başlamadan önce ilk yarı için ‘23’ puan hedefi koyduklarını belirterek, ligi 6. sırada ve 29 puanla bitirerek ilk hedeflerine ulaştıklarını ifade etti. İkinci yarı da bu performansın üzerine ko yarak devam etmeyi amaçladıklarını anlatan Serin, “Herkesin düşer dediği takım 6. sırada bitirdi. Şimdi acaba takım şampiyon olabilir mi sözleri duyuluyor” dedi.

Lig arasında Teknik Direktör Mustafa Uğur’un istekleri doğrultusunda 1-2 oyuncu takviyesi yapabileceklerini bildiren Serin, Nijeryalı oyuncusu Raheem Lawal hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili olarak, "Lawal başarılı bir oyuncu. Şuana kadar resmi bir teklif gelmedi ama iyi bir teklif gelirse başka bir kulübe transfer olabilir.” diye konuştu.

29 Aralık’ta Adana’da kampa gireceklerini söyleyerek, sonrasında gün boyunca Antalya’da kalıp, hazırlık maçları yaparak, ligin ikinci yarısına hazırlanacaklarını vurgulayan Serin, Adana Demirspor’un zorlu süreçlerden geçtiğini ifade etti. Serin, “Bu süreçte Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri kombine bilet alarak bizlere destek oldular” dedi.



730 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398