Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam486
Toplam Ziyaret1685241

Türk siyasetinin duayen isimlerinden Demokrat Parti eski Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Atatürk’ün Hatay’ın Türkiye’ye katılması uğruna şehit olduğunu söyledi

 

Türk siyasetinin duayen isimlerinden Demokrat Parti eski Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Atatürk’ün Hatay’ın Türkiye’ye katılması uğruna şehit olduğunu iddia etti.

Zeybek, “Mustafa Kemal Atatürk, doktorlarının bütün uyarılarına rağmen ve sırf Fransızlara boyun eğmemek uğruna hasta haliyle Adana’ya gelmiştir. Hatay için o önemli anlaşmayı yapmıştır. Hatta tören kıtası geçerken marş marş diyerek biraz hızlı olmalarını istemiş ve o an bile rahatsızlığını dışa vurmamıştır. Adana’dan ayrıldıktan bir süre sonra Dolmabahçe Sarayı’nda yaşamını kaybetmiştir. Yani Atatürk Hatay’ın Türkiye’ye katılması uğruna şehit olmuştur.” diye ciddi bir iddiada bulundu.



789 kez okundu

Yorumlar

     24/12/2012 10:33

Sayın zeynek abi gündemde kalmak için ne yapacağınızı bilemiyorsunuz?Atatürk ismi üzerinden siyaseti bırakınız.Bu ülkeye sen ne vereceksin onu anlat bize.Biz Atatürkü senden daha iyi biliyoruz.Ve onu da senden daha çok seviyoruz ve kalbimizde yaşatıyoruz.Günübirlik ve anlık siyaset bu ülkede tutmuyor görmüyormusunuz hala?hala mı körsünüz?
Misafir - Öz murtçu

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231