Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam161
Toplam Ziyaret1681246

ÇGC’de düzenlenen törenin ardından Gazeteci İsmail Özkul’un cenazesi Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

 

Adana’da önceki gece evinin balkonundan düşerek ağır yaralanan ve Balcalı Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi görerek kurtarılamayan Gazeteci İsmail Özkul, son yolculuğuna Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen bir törenle uğurlandı.

ÇGC önünde düzenlenen törende bir konuşma yapan Başkan Cafer Esendemir, ‘Çalışkan, dürüst, mesleğine aşık bir arkadaşımız olan İsmail kardeşimizi genç yaşında kaybettik. Adana basını için büyük bir kayıp olduğunu düşünüyorum. Genç yaşta aramızdan ayrılan İsmail Özkul, geride bıraktığı güzel hizmetleriyle anılacaktır. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve basın camiasına ise başsağlığı diliyorum’ dedi.

Ak Parti Adana İl Başkanlığı’nda basın danışmanı olarak görev yapan İsmail Özkul’un cenaze törenine katılan İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, her nefisin ölümü tadacağına inanan insarlar olarak Allah’tan rahmet dileyerek ona hayır dualarının edilmesini istedi ve basın camiasına başsağlığı diledi.

Birlikte görev yaptığı Çukurova Press Gazetesi’nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olan Murat Yıldız ise cenaze töreninde yaptığı konuşmada İsmail Özkul’un güzellikler dolu bir insan olduğunu belirterek onu kaybetmenin acısını yaşadıklarını ifade etti.

Gazeteci İsmail Özkul’un vefatı nedeniyle ÇGC önünde düzenlenen törene AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Ak Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, CHP İl Başkanı Orhan Sümer, CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kamu Sen İl Temsilcisi Kamil Köse, ilçe belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, parti teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri ile gazeteci meslektaşları katıldı.

ÇGC’de düzenlenen törenin ardından Gazeteci İsmail Özkul’un cenazesi Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi.

1976 doğumlu olan İsmail Özkul,  Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2001 mezunu.Bekar olan Özkul, Adana'da çeşitli yerel gazetelerde çalıştı. Son olarak Çukurova Pres Gazetesi'nde çalışan Özkul bir süre de AK Parti İl'de basın danışmanlığı yapmıştı.



809 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398