Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam620
Toplam Ziyaret1686053

Doğaseverler Yürüyüş Bitiminde Çevlik Köyünde Kamp Ateşi Yaktılar. Günün Yorgunluğunu Birlikte Oyunlar Oynayarak, Köy Kahvesinde Közde Çay Keyfi Yaparak ve Fotoğraf Çekerek Giderdiler

Prodos, Karaisalılılar Derneği ve Çevlik Köylüleri Derneğinin Birlikte Düzenlediği Doğa Yürüyüşü Tüm Katılımcıların Memnuniyeti ile Gerçekleşti.

Adana Doğa ve Su Sporları Kulübü  (Prodos) Üyeleri Kızıldağ Yaylası Merkez den Hareket Ederek Subatlığı, Çarşak, Sarı Çayır, Çevlik Kalesi, Keben, Kara Höyük, Çevlik Güzergahında 120 Kişilik Bir Grupla Ardıç, Ladin, Sedir ve Çam Ağaçları Arasında, Tertemiz Hava Soluyarak Şehrin Gürültüsünden, Kirliliğinden, Stresinden Uzak 10 Kilometrelik Bir Yürüyüş Etkinliği Yaptılar.

Doğaseverler Yürüyüş Bitiminde Çevlik Köyünde Kamp Ateşi Yaktılar.  Günün Yorgunluğunu Birlikte Oyunlar Oynayarak, Köy Kahvesinde Közde Çay Keyfi Yaparak ve Fotoğraf Çekerek Giderdiler.

Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin Katıldığı Yürüyüşte Tüm Misafirlere Hoşgeldiniz Dedi ve “Karaisalı’nın Doğal Güzellikleri Keşfedilmeyi Bekliyor, Karaisalı Şehir Merkezine Çok Yakın Olması Hasebiyle Cazibe Merkezidir” Diyerek Tüm Doğa Gönüllülerine ve Doğa Kulüplerine Rehberlik Yapabileceklerini Söyledi ve Herkese Açık Davet Yaptı.

Prodos Kulübü Başkanı Mehmet Yakut Konuşmasında “Kızıldağ Yaylası, Çevlik Köyü Rotasını Tüm Üyelerinin Keyifle Yürüdüklerini Söyledi ve Karaisalı da Daha Onlarca Rotamız Var Bu Rotaları Prodos Olarak Keşfettiklerini Belirterek Doğaseverler ile Turizme Kazandıracağız” Dedi.

Mehmet Yakut Ayrıca Çevlik Köylüleri Derneği Başkanı Hüseyin Kuşdemir’e Kızıldağ Yaylasında Yapılan Sıkmalı, Börekli, Çaylı ve Sütlü Sürpriz Kahvaltı İçin Tüm Ekip Adına Teşekkür Etti. 



2042 kez okundu

Yorumlar

çakma murtçu değilim     21/12/2012 13:00

Öz Murtçu kardeşim haklın haklı olmasına ama ilçede nüfus kağıdında doğum yeri Karaisalı yazdığı için trilyonluk olanlar var.milyarder olanlar var.onlardan ilçeye ne hayır geldi ki Rifat YILMAZ kardeşimizden ne hayır bekliyorsunuz.Herkes zengin olur ama ilçe halkı nedense hep geri geriye gider.Çünkü yıllardır bagırıyoruz bu ilçe halkı birileri tarafından sömürülüyor.Bu ilçe halkı soyuluyor.Hala uyanmayacakmısınız?hala kış uykusunda mı olacaksınız heyyyyyyyy???????
Misafir - ben gerçek murtçuyum.

     20/12/2012 12:23

Sayın rifat bey şu karaisalı için elini taşın altına koysan artık.yaptıgınız tek şey tebrik etmek.Mesela KARAİSALI RİFAT YILMAZ FEN LİSESİ nasıl olur?Veya da KARAİSALI RİFAT YILMAZ ANADOLU LİSESİ.Sizden kuru kuruya tebrik mesajları dinlemek istemiyoruz artık.Şu ilçe için elinizi cebinize atmanzı bekliyoruz.Ne dersiniz?
Misafir - Öz Murtçu

teprikler     20/12/2012 10:56

güel bir pazar günü böyle güzel bir yürüyüş ü tertipleyenlerden allaha razı olsun ben gidemedim ama çok güzel olmuş çünkü karaisalımızı tanıtım amacı ile harika bir gezi olmuş her şey harika görünüyor tertipleyenlerden allaha razı olsun devamı gelir inşallaha
Misafir - RİFAT YILMAZ

turizim     19/12/2012 19:28

ilçemizin tanıtımı için mücadele veren herkese teşekürederiz
Misafir - misafir

     19/12/2012 13:33

SEVGİLİ DOSTLAR YEDİKLERİNİZİN PARASINI ÖDEMEYİ SAKIN UNUTMAYIN.
Misafir - UYARICI

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231