Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam619
Toplam Ziyaret1681704

2012 Şubat ayında Kaymakam Hidayet Sarı başkanlığında kurulan ve başarılı çalışmalara imza atan Karaisalı Platformu 3-5 kişinin olumsuz eleştirileri nedeniye çalışmalarını askıya almıştı. Karaisalılar platformun yeniden faaliyete başlamasını istiyor


Karaisalı'nın artık hak ettiği yere gelebilmesi için, birlik ve beraberliğin sağlanabilmesi, Karaisalı'yı sevenlerin tek yürek olması amacıyla kurulan Karaisalı Platformu İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı’nın başkanlığında bu yıl kuruldu.

2012 Şubat ayında Karaisalı Platformunun açılışı Kaymakam Hidayet Sarı’nın yanı sıra Belediye Başkanı Babacan Durak, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Tokyürek, Bölük Komutanı İsmail Atmaca, İl Genel Meclis Üyeleri, kurum amirleri, köy muhtarları ve ilçe halkının katılımıyla yapılmıştı.

İlçemiz Kaymakamı Hidayet Sarı, Platformda AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz’ın onursal üyeleri olduğunu, Yönetim Kurulu Başkanlığını Karaisalı Kaymakamı olarak kendisinin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak ile Genel Sekreterliğini KARSİAD Başkanı İsmail Demirkeser’in, yönetim kurulu üyeliğinde ise, Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Sıtkı Polat ve Rıfat Köroğlu, Adana İl Genel Meclis Üyeleri Veysel Güngör, Nevzat Özgün, Ahmet Özen, Mesut Yeşil, İsmet Avcı, Hüseyin Karakuş, Aytan Köylü, Karaisalılar Derneği Başkanı Ali Cengiz Taşçı, ASKİ Daire Başkanı Mehmet Gildir, Muhtarlar Derneği Karaisalı Şube Başkanı Ramazan Ünnü, Güreş Federasyonu Şube Başkanı İlyas Karabulut, Yüksek Mimar Zeynep Çavuşoğlu, İşadamı Mahmut Karahan, esnaf Celalettin Sürme, Ev hanımı Durdane Çopuroğlu’nun bulunduğunu açıklamıştı. 

Karaisalı Platformunun oluşumunda büyük emeği olan Kaymakam Hidayet Sarı,  açılış toplantısında yaptığı konuşmada İlçemize büyük gayretlerle kazandırdıkları yatırımları ve ilçemizin hak ettiği yere yükselmesi için yapmayı planladıkları projeleri slayt ortamında dinleyicilere aktardı. Sarı, Karaisalı’nın kendi gönlünde çok önemli bir yere sahip olduğunu,  ilçeyi hak ettiği konuma getirebilmek için, ilçeyi Adana’da temsil eden meclis üyelerinin, belediyenin, sivil toplum kuruluşlarının, muhtarların, ilçe halkının birlik ve beraberliğine ihtiyacı olduğunu ve bunun bu platform aracılığıyla gerçekleşmesi gerektiğini ifade etti.

Sarı, toplumsal dayanışmanın toplumun kurum ve kuruluşlarıyla ortak değerlerde birleşmesi ve birlikte hareket etmesiyle oluşacağını, yaşamımızda toplumsal dayanışmanın çok önemli bir yeri olduğunu ilçe halkı olarak anlamamız gerektiğini, dayanışmalar sayesinde kazananın Karaisalı olacağını her şeyin en iyi ve en güzelini yapabilmenin daha kolay olabileceğini , O halde iki kişinin bir kişiden, üç kişinin iki kişiden daha hayırlı olduğunu, bu durumda birlik olmanın Karaisalı için gerektiğini söylemişti.

Kaymakamın başlattığı bu çalışma kısa zamanda meyvelerini verdi ve Karaisalılıar arasında büyüj heyecana neden oldu. Daha sonra bir kaç kişinin olumsuz eleştirileri nedeniye çalışmalar askıya alındı.

Karaisalılılar, Platfromun yeniden harekete geçmesi gerektiğini belirterek, "Karaisalı Platformu titre ve kendine dön" çağrısı yaptılar.



1166 kez okundu

Yorumlar

teşekkür     11/12/2012 15:11

çok değerlı kaymakamımız karaisalıya geldiğinizden butarafa karaisalıya çok büyük emek verdiniz herkonuda dürüs dayrandinız çok yerlere çok güzel işler yaptınız karaisalının ufkunu açtınız Allah emeğinızi zayetmesin buradan sizleri yetiştiren babaya anneye sağlık ve mutluluk versin Allah yardımçınız olsun Allah kolaylık versintşk
Misafir - karaisalı lı

teşekkürler vahit abi     10/12/2012 15:15

karaisalının öz evladı karaisalı için doğru ve dürüs çalışmandan dolayı seni kutluyorum Allah sana güç küvet versin abi
Misafir - karaisalı dan

     10/12/2012 14:03

Karaisalı Platformu için farklı yorumlarda bulunan hemşerilerimiz var, tabiî ki de içlerinde haklı olan hemşerilerimizde yer almaktadır. Ama gönül isterdi ki, Platform bu tür söylentilere maruz kalmadan kuruluş amacının dışına çıkmadan çalışmalarına devam etsin.. Sayın, Kaymakamımız Hidayet Sarı bey Karaisalı Platformu kurarak ilçenin kalkınması için önemli ve güçlü isimleri bir araya getirmiştir. Sayın; Kaymakamımız, platformu hiçbir siyasi partinin eline reklam maksadıyla bırakmayacağına ve platformun kuruluş amacı doğrultusunda hizmet vereceğine inanıyoruz.
Ali Demirkeser

     10/12/2012 12:32

kanayan bir yaraya parmak bastığı için Vahit Bey gene sınıfı geçtiniz.
Misafir - osman

     10/12/2012 11:57

Bu Platformun ilçe için gerekli olduğunu düşünüyorum.İçinizdeki ayrılıkları ne olursunuz bir defalığına bu ilçeyi seviyorsanız bir tarafa bırakmalısınız.Tek ses tek yürek olmalısınız.Sizler böyle hepiniz her kafadan ses çıkartırsanız ve ayrı tellerden çalarsanız birileri (VEKİL) çıkar 250.000 kişilik Karaisalı Ordusunu hiçe sayar ve bir gecede 250 yıllık KARAİSALI CADDESİ’nin adını ruhunuz dahi duymadan ve sizlerden korkmadan değiştirme cesaretini gösterebilir.Vahit Abimizin de söylediği gibi artık ne olursunuz TİTREYİN VE KENDİNİZE GELİNİZ.250.000 kişilik KARAİSALI ORDUSU’nun da beklentisi aynı yönde.Saygılarımla.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYĞCEL

     10/12/2012 11:29

Sayın arkadaşlar belediye başkanı başka partili olabilir, KARSİAD başka partiye gönül verebilir, görev de alabilir.Oradaki tüm kurucu üyelerin tek partiden olması(tornadan çıkma) mümkün değil.Herkesin mutlaka kendince bir planı ve gelecek hayali olabilir.Lakin şu ortak payda da bulunmamız değil miydi?ORTAK NOKTAMIZ KARAİSALI VE HİZMET OLMALIYDI.Maalesef büyük bir fırsat gene harcandı.Büyük bir emek heba edildi.Peki söyler misiniz?Bundan kim fayda gördü?Hiç kimse.Karaisalı Platformunun çok değerli ve kaliteli insanlardan oluştuğunu düşünüyorum.Hala çok geç değil
Misafir - abdullah küçükyücel

Siyaset     10/12/2012 10:29

Keşke çalışmalarına siyasi bir vizyona sokmaya çalışmasalardı. Çünkü belediye başka bir partinin elinde karsiad başka bir partinin güdümünde. İşin içine siyaset girmeseydi. Bundan en olumsuz etkilenen maalesef gen Karaisalı halkı oldu. Umarım düzelir.
Misafir - sıra dışı

     10/12/2012 09:48

o platfrmdan 3-5 kişi atılmazsa o platfrmdan hayır gelmez diye daha ilk gün söyledik.tanrım delirecem ya kahin miyim neyim ya her dediğim noktası nıoktasına gerçek çıkyor.
Misafir - ezber bozan

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704