Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam143
Toplam Ziyaret1681228

Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yusuf İyi tarafından organize edilen kutlama önce yürüyüş ile başladı


Karaisalı tarihinde ilk kez 3 Aralık Dünya Engelliler günü kutlaması yapıldı.

Karaisalı Engelsiz Yaşam  Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yusuf İyi ve Karaisalı Lisesi Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencileri ve öğretmenler ile Nevzat Korkmaz Rehabilitasyon Merkezini  tarafından organize edilen kutlama önce yürüyüş ile başladı.

Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, Belediye Başkanı Babacan Durak ve resmi dairelerin müdür ve yetkilileri,Karaisalı Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı İsmail Demirkeser  ile Karaialı Lisesi öğrencileri ve Karaisalı Engelsiz Yaşam  Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerin katıldığı yürüyüş Öğretmenevi önünden baaşlayarak Atatürk Parkında sona erdi.

Burada engelliller ile birlikte Kaymakam Sarı Atatürk Anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Günün önemi üzerine yapılan konuşmalardan sonra Kaymakam Sarı ve protokol mensupları park içinde engelliler ile bir süre sohbet ett. Kaymakam Sarı parkta ayrıca enelli vatandaşlara birer gül hediye etti.

 



1363 kez okundu

Yorumlar

     07/12/2012 11:54

Yusuf İYİ kardeşim kendisinden beklenenden daha fazla performanyon gösterdiği için kendisini tebrik ediyorum.Ve çalışlarının takdirle karşılıyorum.
Misafir - Abdulah KÜÇÜKYÜCEL

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398