Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam489
Toplam Ziyaret1688228

Bu doğa yürüyüşü için Mehmet Yakut, “Karaisalı doğa yürüyüşçüleri için bulunmaz eşiz bir nimet. Doğanın insanlara sunduğu bu güzellikleri bizler de yaptığımız etkinliklerle insanlara sunuyoruz"dedi.

Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü,16 Aralık Pazar günü Karaisalı’da doğa gezisi yapacak.

Kısa adı PRODOSS olan Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü Başkanı Mehmet Yakut, 16 Aralık 2012 pazar Kızıldağ-Çevlik köyü doğa yürüyüşü, Çakmak köyü Nergizlik gölü doğa yürüyüşü ve Çukur köyü-Mahmutoğlu köyü doğa yürüyüşünü gerçekleştireceklerini açıkladı.

Bu doğa yürüyüşü için Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi Çetin ve yönetim kurulu üyesi Hüseyin Kuşdemir ile birlikte keşif yapan Yakut, “Karaisalı doğa yürüyüşçüleri için bulunmaz eşiz bir nimet. Doğanın insanlara sunduğu bu güzellikleri bizler de yaptığımız etkinliklerle insanlara sunuyoruz. Bu gezimize destek olan tüm Karaisalılılara şimdiden teşekkür ederiz” dedi.

Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü,tescilli branşları, lisanslı liderler ve eğitmenleri ile kanunlara uygun, kurumsallaşmış yapısıyla, sizlere hizmet vermeyi hedeflemiştir.Dağcılık,trekking,doğa gezileri,kamp(lisanslı eğitim
scuba dalış(boğsak ta 66 kişilik teknede) tenis eğitimi(uzman antrenörler)
yamaç paraşütü,microlight(t.h.k bröveli eğitim), rafting,yüzme eğitimi, paintball, tiyatro ,oryantiring ,outdoor eğitimler veriyor.



1116 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406