Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam461
Toplam Ziyaret1685216

MHP Seyhan İlçe Başkanlığında gerçekleşen Aşure Günü’nde MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nun yanı sıra MYK Üyesi 21. Dönem Milletvekili M. Metanet Çulhaoğlu ve çok sayıda partili katıldı

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nun katılımcılara teşekkür konuşmasından sonra MHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Topal’ın okuduğu Kur’an Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından Aşure Günü etkinliğine başlanıldı.


Aşure gününü tertipleyen Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Parlak konuşmasında, “Dinimizde de bu ay çok kutsaldır. Birlik ve dayanışmanın, sevginin, hoşgörünün daha bir canlandığı bir aydır. Muharrem ayı, İlahi bereket ve feyzin, Rabbani ihsan ve keremin coştuğu ve bollaştığı bir aydır. Bu sevgi ve coşkumuzu birlikte paylaşmak istedik. Bugün Aşure Günü vesilesiyle bir aradayız. Her zaman el ele, gönül gönüle olacağız. Ve bu Muharrem ayının herkese hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.


MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, etkinliği düzenleyen Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Ve daha sonra yapılan aşure ikramlarıyla son buldu.

Aşure Gününe Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan, İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Emrahoğlu, Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Gülhan, Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime Direk, Sarıçam İlçe Kadın Kolları Başkanı Adalet Eke, Milletvekili Adayı M. Ali Ün ve Cahit Öztok, Eski İl Sağlık Müdürü Alper Pişkin, Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda partilihazır bulundu.



787 kez okundu

Yorumlar

     30/11/2012 13:16

GÖRDÜĞÜM KADARI İLE KENDİLERİ YAPMIŞLAR KENDİLERİYEMİŞLER DOSTLAR.İNSAN GAZETEDE İNTERNETTE İLAN VERİR.FAKİR FUKARA DA GİDER YER.(TABİKİ VERİRLERSE).ONDAN SONRA DA NEDEN HALK BİZE OY VERMİYOR DİYE BAĞIRISINIZ.
Misafir - SERHAT

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351