Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam1001
Toplam Ziyaret1669387

NTV SPOR YORUMCUSU RIDVAN DİLMEN, KARAİSALILILAR DERNEĞİ TARAFINDAN, 2013 TEMMUZ AYININ İLK HAFTASINDA, KARAİSALI İLÇESİNİN KIZILDAĞ YAYLASINDA DÜZENLENECEK OLAN FUTBOL TURNUVASININ BAŞLAMA VURUŞUNU YAPMAK İÇİN DAVET EDİLDİ.

NTV Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen, Karaisalılılar Derneği tarafından, 2013 Temmuz ayının ilk haftasında, Karaisalı ilçesinin Kızıldağ Yaylasında düzenlenecek olan Futbol turnuvasının başlama vuruşunu yapmak için davet edildi.

  Karaisalılılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Uğur Ünaldı, Rıdvan Dilmen’e bir mektup gönderdiğini belirterek davet yazısında şunları yazdığını açıkladı:

  “Sayın Dilmen, ben Adana’nın Karaisalı İlçesinde aile hekimi olarak görev yapmaktayım. Aynı zamanda Adana da kurulu bulunan Karaisalılılar Derneği Spor ve Sağlık İşlerinde Sorumlu Yönetim Kurulu üyesiyim. İlçemiz Adana ya 40 km uzaklıkta olup ülkemizin en eski ilçelerinden biridir.

     Dernek olarak geçtiğimiz yaz aylarında ilçemize bağlı Kızıldağ Yaylasında Köyler arası Futbol Turnuvası düzenledik. Turnuvamıza İlçe Kaymakamlığımız başta olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyemiz ve spora gönül vermiş birçok hemşerimiz destek verdiler. Turnuva sayesinde gençlerimiz kahvehane ve internet köşelerinden kurtarılmış, sporun mücadele ve takım olma olgusu sayesinde bir amaç uğruna beraberce çalışma zevkine ulaşmışlardır.

     Dernek Yönetimi olarak bizler, gençlerimize daha uygun ortamlarda beraber olacakları, dostluk ve kardeşliğin ön planda olduğu spor müsabakaları düzenleyerek ülke sporumuza ve amatör gençlerimize yardımcı olma amacını gütmekteyiz.

     Siz ülkemizin yetiştirdiği en yetenekli ve taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin sevdiği bir eski futbolcu ve yorumcusunuz. Sizin gibi medyada sık sık gördüğümüz ve hayranlıkla izlediğimiz bir futbol insanını aramızda birkaç saat de olsa görmek hem biz yönetim kurulu üyelerini hem de futbolcu kardeşlerimizi tarifsiz bir sevince boğacaktır.

     Sayın Dilmen; programınız müsaade ederse 2013 yılı temmuz ayının ilk hafta sonunda sizi ağırlamak ve turnuvamızın başlama vuruşunu sizin ayaklarınızdan yapmak bize onur ve gurur verecektir. Genç kardeşlerimizin sizi aramızda görmekten duyacakları heyecan ve mutluluk inanın tarifsiz olacaktır.

     Bizi kırmayacağınızı ümit ederek, işlerinizde başarılar diler, ilçemiz ve derneğimiz adına sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam temenni ederiz.”

  Ünaldı, Dilmen’den bugüne kadar bir cevap alamadıklarını ifade ederek, “Sayın Dilmen’in en kısa zamanda bize cevap vereceğini ümit ediyoruz” diye konuştu.

 



758 kez okundu

Yorumlar

     30/11/2012 15:13

ŞOK! ŞOK! ŞOK! Orman Dairesinde yaz sezonunda işe giren orman işçileri mahkeme kararıyla çıkışlarını aldılar
Misafir - SÜHA01

Şeytan tüyü v ar bu işte...     29/11/2012 15:17

Maçların tümü de NTV SPOR'da canlı yayınlasın.Futbolseverler,yaz sıcaklığından,Karaisalı sambacılarının afileriyle ferahlasın.
Misafir - Ne ve Neden

     29/11/2012 09:56

İşte hizmet bu kalite bu fark bu.Tşk.Uğur Bey
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173