Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam908
Toplam Ziyaret1686341

2013 Şubat ayında ATO Genel kurlunun gerçekleştirileceğini ve kendisinin de yeniden Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu eski Başkanı Şaban Baş, Çukurova’da faaliyet gösteren başta SİAD ve GİAD’lar olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerinin çalışmalarını takdirle karşıladığını söyledi.

  Adana’nın ve Çukurova Bölgesinin kalkındırılması için sivil toplum örgütlerinin çok başarıl çalışmalar yaptığını söyleyen Baş, yaptıkları bilgilendirme toplantılarına bakanların ve uzmanların davet edilmesi ve sorunların çözümüne katkılar konulmasında çok önemli işlere imza attıklarını söyledi.

  2013 Şubat ayında ATO Genel kurlunun gerçekleştirileceğini ve kendisinin de yeniden Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu kaydeden Baş şöyle devam etti.

  “Şayet ATO’ya yeniden dönersem eğer, Adana’da ve Çukurova’da örgütlü bulunan başta SİAD’lar ve GİAD’lar olmak üzere tüm sivil toplum örgütleri ile birlikte yeni projeler üreterek Adana’yı ve bölgeyi kalkındıracağız.”

  “STK’LAR ADANA’YI HAREKETLENDİRDİ”

  ATO Yönetim Kurulu eski Başkanı Şaban Baş,  “STK’ları bu nedenle kutluyorum. Başta SİAD’lar ve GİAD’lar olmak üzere STK’lar Adana’yı hareketlendirmiş ve cazibe merkezi haline getirmişlerdir. Yaptıkları etkinliklerle Adana’nın kalkınması için ilk kıvılcımları atmışlardır. ATO’da tüm STK’larla birlik ve beraberlik içerisinde Adana ve Çukurova’nın gelişmesi için büyük projeleri el ele vererek icraatlara başlayacağız” diye konuştu.

 

 



616 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382