Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam97
Toplam Ziyaret1667739

8 gündür aranan Ersan Çelik’in cesedi dün akşam Çukurova ilçesi Kabasakal Köyü yakınlarındaki trafonun yanında vatandaşlarca bulunup polise bildirildi.

Adana'da bir kişi, alacak verecek meselesi yüzünden arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Sümer Mahallesi’nde oturan Ersan Çelik (29), bir marketin kasap reyonunda birlikte çalıştıkları arkadaşı Durdu Mehmet B. (26) ile 12 Kasım’da telefonla konuştuktan sonra evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Çelik’in eve dönmemesi üzerine eşi Gamze Çelik, Polis Merkezi’ne ve Cumhuriyet Savcılığı’na giderek eşinin kaçırılmış olabileceğini bildirdi.

8 gündür aranan Ersan Çelik’in cesedi dün akşam Çukurova ilçesi Kabasakal Köyü yakınlarındaki trafonun yanında vatandaşlarca bulunup polise bildirildi. Olay yerine gelen polisler, Çelik’e önce işkence edilip ardından da tabancayla ateş edilerek öldürüldüğünü belirledi.

Çelik’in cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Çelik’in en son birlikte olduğu arkadaşı Durdu Mehmet B. ise gözaltına alındı.

Durdu Mehmet B.’nin cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ettiği bildirildi. Cinayetin Çelik tarafından birlikte çalıştıkları Durdu Mehmet B'nin kayınbabası Ali A'ya borç vermesi ve paranın geri verilmemesi yüzünden işlendiği ileri sürüldü.



799 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339