Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi14
Bugün Toplam894
Toplam Ziyaret1681979

"Orhan Özçete’nin Karisalı’da seçim çalışmalarına başladığını biliyor musunuz?"

14 Kasım 2012 tarihli Ekspres Gazetesinde Oktay Rıfat'ın köşesinde bomba patladı.Oktay Rıfat Orhan Özçete'nin Karaisalı'da adaylık çalışması başlattığını bir soru ile yazdı.

 

MHP Adana İl Yönetim Kurulu eski üyesi ve Büyükşehir Belediyesi eski meclis üyesi Orhan Özçete ile ilgili olarak Oktay Rıfat'ın sorusu şöyle.

"Orhan Özçete’nin Karisalı’da seçim çalışmalarına başladığını biliyor musunuz?"

Oktay Rıfat ayrıca 10 Kasım tarihli köşesinde yine karaisalı ile ilgili şunları yazmıştı:

BOMBA

Karaisalı’ya talip çoğalıyor…

Hasan Hüseyin Kuşçu, üç dönem belediye başkanlığı yaptığı Karaisalı ilçemize yaklaşan yerel seçimler öncesinde talipler çoğalıyor…

AK Parti ve MHP’den birçok ismin adı geçiyor…

Geçtiğimiz dönemde İl Genel Meclis Üyeliği yapan İlyas Karabulut’un adı geçiyor…

Hasan Hüseyin Kuşçu, yeniden talip olur mu bilmem…

Ama her zaman Karaisalı için güçlü bir isimdir…

Geçmiş dönemlerde Karaisalıspor’un kulüp başkanlığını yapan Güney Yüce’nin ismi de kulaktan kulağa yayılıyor…

Gelelim MHP’ye…

İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Karakuş, her platformda aday adayı olduğunu yüksek sesle haykırıyor…

Yerel seçime aylar var…

İsimleri çoğaltabiliriz…

Bakalım MHP ve AK Parti’den hangi isimler aday olacak…

Bekleyip göreceğiz…"




1297 kez okundu

Yorumlar

Orhan Özçete     16/05/2014 18:15

Para yiyici avanta parayı yemeyi seven işgüzar şahşiyet...
Misafir - Mustafa Razi

     19/11/2012 15:24

ilçemiz okullarının çevre düzenlemesini yapan sıcak asfalt ile yollarını yapan adana büyükşehir belediyesi başkanı zihni beye bu ilçe halkı adına tşk ederiz.
Misafir - ilçe gençlik

breh breh brehhhh     19/11/2012 13:54

breh breh brehh breh diyecemğim.başka da ağzımdan öldürseniz bir kelime çıkmayacak.gene diyeceğim.brah breh brehh brehhhhh brehhhhhhh.
Misafir - behh brehhhh

     19/11/2012 13:28

adım adım çöküşe giden bir ilçeyi görmek beni üzüyor, ya sizleri peki?
Misafir - öveç

     19/11/2012 13:21

orhan özçete mi?o da kim ya??ben tanıyamadım.En iyisi mi durun hele çarşı meydanına gideyim bir sorayım belki bir tanıyan çıkar ya.
Misafir - MR_eren

     19/11/2012 09:56

kardeşim bu ilçede denenmedik hiçbir aday kalmadı ve hepsini de gördük ve ilçeye hiçbişe veremediler.şu an ki mevcut adaylarında ilçeye hiçbişe veremeyecekleri gün gibi aşikar değil mi?peki o zaman neden CUMALİ DELİ kardeşimiz etrafnda kenetlenmiyoruz ki.
Misafir - ismet

     19/11/2012 09:46

karaisalı halkının duygularını en güzel şekilde dile getirdiği için korkusuzca yorumlarda bulunan ezber bozan rumuzlu kişiyi alnından öpüyorum.
Misafir - bir dost

     17/11/2012 20:15

Yeri geldiğinde Atatürkçü yeri de geldiğinde muhafazakar ve başını bağlayan aydın kişilii ilçe köylerindeki ve merkezde herkesin beğenisini kazaman kardeşimiz Gülhan KASAP ablamızı bu kez AK PARTİ miz neden aday göstermez ki.Durdane abla da başkan vekili olarak bu ilçeye çok güzel hizmet üretirler bence.
Misafir - AK PARTİLİ

     17/11/2012 19:54

karaisalı beediyesine aday olacak adaylara şaşarım da şaşarım.kardeşlerim belediyede ne kaldı ki söyler misiniz?belediye bitirildi belediye taban yaptırıldı.Gelen ödenekler anında transit halinde birilerin cebine en yüksek maaşlar altında aktarıldı.İlçe belediyesi Vekil Zİhniden gelecek yardımlara el açmak zorunda bırakıldı.O Vekil Zİhni değilmiydi bizim meclis üyelerimizi ayakta uyuturken bir saniyede karaisalı caddesinin adını değiştiren.Karaisalımız bu günleri görmek ve yaşamak zorundamıydı?
Misafir - hal

     17/11/2012 19:40

Süha bey saydığınız özelliklerle GÜNAY YÜCEbeyi tarif etmişsiniz.Peki Diğer adaylar o özelliklere uymuyor sence hemen adaylıktan çekilip GÜNAY YÜCE müdürün etrafında kenetlenmeleri gerekmiyor mu?
Misafir - sait

     17/11/2012 17:55

DEMEK Kİ BU İLÇE ELİNE GELEN SON VE TEK KURTULUŞ REÇETESİNİ ELİNİN TERSİ İLE İTECEKSE BEN DAHA NEYİ KONUŞUYORUM Kİ. AMA GENEDE BU İLÇEYİ VE BU İLÇEDE YAŞAMAYI BU İLÇENİN HAVASINI SUYUNU SEVİYORUM.NE OLURSUNUZ SAĞDUYU İNSAN SAHİPLERİ SİZLERDE ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUNUZ VE SEZARIN HAKKI SEZARINDIR DEYİNİZ YETER.BU İLÇEDE 50 KİŞİ ADAYIMIZ GÜNAY YÜCE DESE EMİN OLUNUZ Kİ DİĞER ÇAKMA ADAYLAR ARKALARINA DA BAKMADAN MAHALLESİNİN ADINI DAHİ BİLMEDİKLERİ BU İLÇEYE AYAK BASMAZLAR VE KAÇARLAR.
Misafir - EZBER BOZAN

     17/11/2012 17:27

KARAİSALISPORA DESTAN ÜSTÜNE DESTA YAZDIRAN,KARAİSALININ İÇME SUYUNUN BORULARINI İLLER BANKASINDAN TEMİN ETMEK İÇİN GÜNLERCE ANKARADA İLLER BANKASININ KAPISINDA NÖBET TUTAN VE BORULARI ALMAZSAM İLÇEME DÖNMEM DİYEN,KARAİSAININ İMARI İÇİN GECE GÜNDÜZ MEHMET GİLDİR BEYLE ÇALIŞAN,HAL BİNASINI,TOPLU KONUT BİNALARINI VE İLÇEDEKİ TÜM TOPLU KANUT BİNALARINI MEHMET GİDİR BEYLE 24 SAAT ÇALIŞARAK İLÇEYE KAZANDIRAN,CEBİNDEKİ SON KURUŞU KARAİSALISPOR İÇİN HARCAYAN,İLÇEDE HER YAŞTAN HER KESİMİN GÖNLÜNDE TAHT KURAN BELEDİYE HESAP İŞLERİ MÜDÜRÜ GÜNAY KARDEŞİMİZ VARKEN İTHAL ADAY ARAMAK BU İLÇEYE YAKIŞIYORSA HAYIRLI UGURLU OLSUN.BU İLÇE ZATEN BİTMİŞ DEMEKTİR.BU İLÇEYİ HİÇKİMSE KURTARAMAZ DEMEKTİR
Misafir - EZBER BOZAN

adayımız günay yücedir     17/11/2012 12:29

offf of of aman alahım ya bu ilçe hala mı aday arıyor güldürmeyin adamı sabah sabah gülünç duruma düşüyorsunuz. bu ilçenin imajını ne olursunuz daha fazla zedelemeyiniz.Arkadaşlar aradığınız aday ilçeye enfazla emeği geçen ilçenin tüm sorunlarını bilen ve ilçenin sorunlarını tek başına çözebilecek tek aday bu ilçenin öz evladı sadece ve sadece Karaisalı Belediyesi Hesap İşleri Müdürü Günay YÜCE abimizden başkası olmaz demedik mi.Daha neyin peşindesiniz neyin ya.
Misafir - öz murtçu

İTHAL ADAY OLMAZ     17/11/2012 07:18

Parası olan, cebine güvenen aday adayı olmaya çalışıyor. Bu arkadaşlar şunu çok iyi bilsinler ki;Karaisalı ithal adaylara oy vermez.adaylar Karaisalı da oturuyor olmalıdır. Adaylar Karaisalı'ya hizmet etmiş veya ediyor olmalıdır. Adaylar tabanı olan kişilerden olmalıdır. Benim dedem şuydu, buydu vs. gibi duygu sömürüleri sökmez.Herkesin geçmişinde kahramanlıklar vardır, bu ölçü olamaz. Sen Karaisalı'ya bugüne kadar ne yaptın? Önce onun hesabını ver. Bu sözüm sadece Özçeteye değil tüm tabansız ithal adaylaradır.
Misafir - süha

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398