Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam498
Toplam Ziyaret1679617

Adana haber Com adlı sitenin yazarı Hüseyin Bayrak'ı "Karaisalı'lardan ne alıp veremediği var acaba" diyerek eleştirdi.

 Cumali Işık,Adana haber Com adlı sitenin yazarı Hüseyin Bayrak'ı "Karaisalı'lardan ne alıp veremediği var acaba" diyerek eleştirdi.

Cumali Işık, facebookta Karaisalılılar Derneğinin sayfasında yayınalan yorumunda şunları yazdı.
"Fikirlere saygı duymak esas olmakla birlikte bazı fikirlere de tahammül edilir ancak sayın yazarımız (adanahaber.com) Hüseyin Bayrak ;Karaisalı'lardan ne alıp veremediği var acaba.Önce Aytaç Durak hakkında yogun şekilde makaleler yayınladı ,yaygın şekilde ilde imar haberleri yapıldı ve sonuç olarak daha suçu bulunamayan(ispat edilmeyen ve bir çok davadan berat eden) bir belediye başkanı 3 yıldır görevinden uzaklaştırılmakta görevine iade edilmemektedir.Daha sonra Adana ya yapılacak yatırımlar konusunda Sarıçam ,Yüreğir ilçelerine yönlendirme gayret ve çabası içerisindedir. Yüreğir'e yapılan en ufak bir yatırım sanki ilçenin tüm sorunlarını çözmüş gibi gösterilmekte.Bu hizmeti Yüreğire kazandıranları vatan kahramanı ilan etmektedir.Örneğin Sayın Yüreğir belediye başkanımızın yapmış olduğu parklar ,kültür evleri şaşalı bir şekilde yayınlanmakta iken ,Çukurova belediyesinin yapmış olduğu ciddi yatırımlar sıradan bir habermiş gibi gösterilmekte.
Ayrıca merkez ilçe olmasına karşın Karaisalı ilçesine acaba Büyükşehir belediyesi tarafından Sadece otobüs tahsis etmekten başka en ufak bir hizmeti olmuş mudur?Bazı milletvekillerinin gayretleri ile bir kaç okulumuzun tadilat edilmesinden başka.

Yüreğir lobisi bu kadar kaynak aktarıldığı halde bu kadar yaygara koparıp hala hizmet alamadıklarını düşünüyorlarsa Karaisalı ilçemize hiç gitmedikleri aşikardır.
Karaisalı ilçemize bağlı Kızıldağ yaylası belediye olduğu dolayısıyla Merkez ilçesi mahallesi konumundadır.İl özel idaresi kendisinin sınırlarına giren kısımları son derece modern şekilde yaparken acaba belediye başkanlarımız sadece Güreş ve Festivallerde Kebab yemeye mi gitmektedirler giderken yolların sarp kısımlarına en azından koruyucu bariyer koyma fikri akıllarına gelmiyor mu?(Sarıçayır alanından ibosman girişine kadar olan kısımlarda illa bir facia mı olması gerekiyor.)

Tüm bunlarla birlikte Karaisalı ya en ufak bir bütçe ayrılsa yatırım yapılması düşünülse hemen kendi kalemini (Kullanmış olduğu en güzel silahını) hemen aleyhte kullanmaktadır.Yazılan makale ve yorumların büyük bir oranı Adana'mız sorunlarından ziyade belli zümre ve grupların çıkarlarını savunmaktan ibarettir.

Son olarak Stadyum yeri konusunda Adanaspor başkanı fikrini paylaştı gerekçesini sundu ama sonuç hemen yine muhalefet yazıları tellalları devreye girdi.Stadyum neden Real tarafına Karaisalı tarafına yapılsın diye ....
Oysa Adananın en merkezi yerinde yeralan stadyum her hafta maça giden birisi olarak görüyorum ki doldurulamamaktadır. Maça gelebilecek ekonomik koşulları iyi olan bir çok taraftar Çukurova ve Seyhan dan gelmektedir.Şimdi Şehirin dışına (Sarıçam ulaşım sıkıntısı )yapılan stadyum ne kadar dolacak acaba ...Dolmayan stadyumları oraya taşıyarak hangi arsa sahiplerine rant sağlanacaktır .Bu durumda oluşacak seyirci geliri amorti nasıl edilecek acaba.Ayrıca son yıllarda seyhan dan ,çukurovadan alınanlar yetmedi mi Numune Ssk vb kurumları zaten yüreğire taşıdınız Adliye taşınacak elimizde ender kalan yerlerden olan Stadyum bırakın Seyhanımız da kalsın lütfen.
Yazınızda da belirttiğiniz gibi eğer real tarafına yapıldığında bazılarına rant sağlanıyorsa yüreğir e yapılırsa kimler bu ranttan faydalanacaktır.

Saygılarımla
CUMALİ IŞIK (murtcu.com)



1555 kez okundu

Yorumlar

helal olsun     09/11/2012 14:50

Karaisalılı olarak gelecek nesillerimizi daha parlak görüyorum.
Misafir - parlak

Haklı söze hoca emmi ne desin?     08/11/2012 17:40

Bu yazıya şapka çıkarılır.
Misafir - Ne ve Neden

tebrikler     08/11/2012 12:18

doğru söze ne gerek
Misafir - karaisalı

AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404