Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam62
Toplam Ziyaret1667704

Karaisali ilçesine bağlı Körüklü Mahallesi Muhtarı Ayhan Bakıcı, Büyükşehir Belediyesi’nden ilk kez hizmet aldıklarını söyledi

Karaisali ilçesine bağlı Körüklü Mahallesi Muhtarı Ayhan Bakıcı, Büyükşehir Belediyesi’nden ilk kez hizmet aldıklarını söyleyerek, “Eğlence ile Körüklü arasındaki yolumuzun asfaltlanmasını sağlayan Başkanımız Zihni Aldırmaz’a teşekkür ediyorum. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

Karaisalı ilçesine bağlı Eğlence ile Körüklü mahallelerinin bağlantısını sağlayan 7 km. uzunluğunda 9 metre genişliğindeki yolun bir yandan altyapısını yaptıklarını, bir yandan da asfalt serdiklerini söyleyen Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürü Hüseyin Dündar, “Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz’ın talimatları doğrultusunda iki mahalle arasındaki yolun yapımını sürdürüyoruz. İki mahalle arasındaki yolun bir yandan altyapısını yapıyor, bir yandan da asfaltını seriyoruz. Yolun bazı bölümlerinde de genişletme çalışmaları yapıyoruz. 7 km. uzunluğunda, 9 metre genişliğindeki yolu en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Körüklü Mahallesi Muhtarı Ayhan Bakıcı da, Büyükşehir Belediyesi’nden ilk kez hizmet aldıklarını vurgulayarak, “Başkanımız Zihni Aldırmaz’dan, müdürümüzden ve belediye personelinden Allah razı olsun. Zihni Başkanımız göreve başladıktan sonra Büyükşehir’den hizmet almaya başladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.



993 kez okundu

Yorumlar

     07/11/2012 14:44

Bizler kendi içimizde birlik beraberlik içerisinde olmadığımız sürece Karaisalı Caddesin de adı değiştirilir.Gün gelir Karaisalının da adı değişsin diye adım atarlar.Önce bizler içimizdeki kısır çekişmeleri bırakmalı el ele birlik be beraberlik içinde olmalıyız.100.000 kişilik Karaisalı ordusu vurduğu yerden ses getirmesini bilmeli.Ve hiç kimse bu ilçe halkının sağ duyusu ile oynamaya kalkışmamalı.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

     07/11/2012 10:46

Başkan Vekili tarafından KARAİSALI CADDESİ'nin adı değiştririlirken ilçemiz Adana BüyükŞehir Belediyesi Meclis Üyemiz Ağır abimiz Rifat KÖROĞLU ile Başkanımız SAyın Babacan DURAK beyler neden gerekli tepkiyi koymamışlardır neden?aylardır merak ediyorum.Merakımı giderirlerse inanın sevinirim.Tşk.herkese.
Misafir - Neden ve Niçin??

     07/11/2012 09:14

karaisalı da günay yüceye konan postanın binde biri VEKİL zihni ye konsaydı adanada karaisalı caddesinin adını değiştirmeye hiçbir güç cüret edemezdi.bu ilçe yöneticilerin gücü anca ve anca günay yüce müdürümüze yeter.haksızsın diyen varsa parmak kaldırsın.
Misafir - ilçe gençlik adına

     07/11/2012 09:45

tamam da kardeşim bu ilçeden meclis üyelerimiz babacan durak ve rifat köroğlu beyler o meclis oturumunda neden gerekli tepkiyi göstermemişler.burdan defalarca karaisalı caddesinin adı değiştirilirken meclis üyelerimiz şırdan mı yemeye gittiler diye bas bas bağırdık yeri gögü inlettik ama kimseden tıs diye bir ses çıkmadı.haksızmıyım.koca karaisalı ilçesi zihniden gelecek yardımlara el açmaya mahkum edildi.zihniden yardım dilenildi medet umuldu.oysaki bu ilçenin dinamikleri kendisine yeterde artarda.ama hiçkimse onu görmedi.hep başkalarınadan yhardım umuldu.delirtmeyin ya sabah sabah beni.
Misafir - ilçeden birisi

     06/11/2012 15:17

murtçular bencede destekleyelım hep beraber aldırmazı kalmışsa karaisalı adı gecen bulvar cadde yada sokak ısmı onuda değiştirsin tıpkı karaisalı caddesının sabuncu caddesı olduğu gıbı haklısın destekleyelım.
Misafir - karaisalıdan birisi

     06/11/2012 08:35

yılladır adana büyükşehir belediyesinden hizmet alamayan köyümüz başkanımız zihni aldırmaz sayesinde hizmet görmeye başladı.köyümüz kalkınma hamlesini başlattı.karaisalının mezarını baştan aşağı yenileyen zihni beye köyümüz adına tşk etmeyi bir borç biliriz.onun sayesinde ilçeye ve ilimize daha rahat ve ucuza ulaşabiliyoruz.kendisi bulunmaz bir başkandır.iyiki var.karaisalımız ve köylerimiz onun sayesinde daha temiz ve prıl pırıl.yollarımız kaymak gibi olacak inşallah.
Misafir - eğlence köyü halkı

     05/11/2012 13:24

karaisalı dostu,ve karaisalıya hizmet aşkı ile yanan belediye başkanımız mimar zihni aldırmaz beya çok tşk.ilçemiz ve köyleri onun sayesinde hizmet almaya başladı.ilk seçimde adayımız zihni aldırmaz beydir.sonuna kadar destek vereceğiz.
Misafir - murtçular

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339