Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam550
Toplam Ziyaret1685983

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Avukat Soner Çetin, Karaisalı'da hem partililer, hem de vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Çetin, Adana il, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçe örgütleri sonrasında Karaisalı ilçe örgütü

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Avukat Soner Çetin, Karaisalı'da hem partililer, hem de vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Çetin, Adana il, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçe örgütleri sonrasında Karaisalı ilçe örgütünü de ziyaret etti.

CHP Karaisalı İlçe Başkanı Sebahattin Karabudak Çetin'in ziyaretinde yaptığı konuşmada ''Soner Çetin'in adaylığının açıklanması halinde hem Büyükşehir hem de tüm ilçeleri kazanacağımıza inanıyoruz. Genel merkezimiz adaylığını açıklarsa yer yerinden oynayacak. CHP'ye oy vermeyen büyük bir kesimde onun adaylığını bekliyor''dedi.

İlçe Başkanı Karabudak, eşi Karaisalılı olan Soner Çetin için,''Kendisini yakından tanıyan biriyim. Partinin her kademesinde görev aldı. Parti meclis üyeliği döneminde ilçemize çok önem verdi. İlçemize sık sık geldi. Karaisalılılar eniştesini sever. Bu nedenle Karaisalılılar ona ayrı bir yakınlık duyuyor. Adayımız Soner Çetin olsun istiyoruz'' diye konuştu.

Çetin, önce Karaisalı ilçe örgütünü ziyaret etti.  İlçe başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle toplantı yapan Çetin, daha sonra da esnaf ziyaretinde bulundu. İlçe yöneticileriyle birlikte kahvehanelere ve parklara giden, esnafı ziyaret eden, ilçe merkezinde gidilmedik bir tek işyeri bırakmayan, yaşlılarla kucaklaşan Çetin, Cuma namazından çıkan vatandaşlar tarafından da ilgiyle karşılandı.

13 yıl DSP belde Başkanlığı yapan Osman Karakaya da şu an Salbaş'ta yaşadığını, aslen Kuzgun köyünden olduğunu iade ederek, ''Soner Çetin'in aday olması halinde seçimleri kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. AKP'lisi de, MHP'lisi de DSP ve CHP'lisi de kendisini çok seviyor. Yeter ki adaylığı açıklansın. Oy patlaması yapacağız'' diye konuştu.

Soner Çetin, Karaisalı çıkarmasında hem örgütün tam desteğini aldı hem de halk onu bağrına bastı. Soner Çetin, 'Tufanbeyli'den, Saimbeyli'den, Feke'den, Pozantı'dan, Ceyhan'dan Karaisalı'dan damla damla yağıp Adana'ya sel olup akacağız'' dedi.



745 kez okundu

Yorumlar

     28/10/2012 10:34

Ne ve neden rumuzlu kardeşim.Günay Yüce kardeşimizi bende sevmiyorum doğrusu ama bir gerçek varki kabul etmek zorundayız.Bu ilçenin tüm eserlerinde hemde kalıcı eserlerinde Günay YÜCE kardeşimizin imzası olduğunu kabul etmek zorundayız.Kızıldağ suyunun borularını iller bankasından ne zorluklarla temin ettiğini bilemezsin.ÇÜnkü bu ilçe halkı kızıldağ suyunu mutlaka içecek diyerek yola çıkmıştır ve gerçekleştirmiştir.Toplu konut sorunlarını çözmede günlerce uyumadığını bu halk unutmadı.Çarşının içindeki binaları ve hal inşaatının paralarını nasıl ankaradan koparttığını ne çabuk unutttunuz.Şimdi ilçe merkezine birbakarmısın kardeşim oturacak temiz bir tuvalet bile yok.Obinaları boyayacak ve onaracak bir siyasi irade bile yok.BU ilçe sporcuları bile GÜNAY YÜCEye minnattardır.ve İçimizden gelen gür sesle haykırıyoruz.VAROL GÜNAY YÜCE ALLAH SENDEN RAZI OLSUN GÜNAY YÜCE.
Misafir - abuzer

Kurban-lık     24/10/2012 21:18

Soner Çetin ve CHP,1930 mantığı ve halkın değerleriyle uğraştığı sürece asla iktidar yüzü,koltuklu makam odası göremez.Günay YÜCE,'yi de fazla övüp millete kendinizi güldürtmeyin.Günay Bey'in şu anki statüsü ona fazla bile...Karaisalı'dan bu seçimde büyük sürpriz bekliyorum.Bu sefer C seçeneneği doğru cevap olarak değer bulacak.A ve B şıklarını işaretleyenler bu seçimde 0 puan alarak 3. kişiye gıpta edecek...
Misafir - Ne ve Neden

     22/10/2012 10:11

adana büyükşehir belediye başkanının ilçemizden çıkmasını ne çok isterim bilemezsiniz.BUnu ilçede tüm hemşerilemde ister eminim.Lakin Soner ÇETİN kardeşim de bu ilçenin tüm sorunlarını bilen.ve çözüm için çabalayan değerli bir abimizdir.Soner ÇETİN kardeşime bir tavsiyem var egerki seçilirse Karaisalı Belediye Başkanılığı Hesap İşleri Müdürü Günay YÜCE kardeşimi ASKİ ye genel müdür olarak getirirse ASKİ adanada ve ilçemizde ve de tüm ilçelerde büyük yatırımlara imza atacaktır.ASKİ şu an bataktadır ve kimlerin zengin olduğunu nasıl soyulduğunu bilmekteyiz.Bunu Adanada önleyebilecek tek bürokrat Hesap İşleri Müdürü Günay YÜCE kardeşimizdir.şimdidentüm adaylara başarılar dilerim.
Misafir - Murtçu Osman

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231