Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam379
Toplam Ziyaret1679498

Yasemin METİN Kaymakamlık Makamında aldığı ödül için eğitime verdikleri desteklerden dolayı Kaymakamımız Hidayet SARI’ ya teşekkür etti.

Başarılı Öğrenciye Dizüstü Bilgisayar Verildi          

 2011-2012 Eğitim ve Öğretim döneminde İlçemize bağlı Beydemir İlköğretim Okulu  8. sınıf öğrencisi iken, yapılan SBS sınavları sonucunda Adana Fen Lisesini kazanan  Yasemin METİN’e gösterdiği bu başarıdan dolayı Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI tarafından Laptop Bilgisayar hediye edildi.

            Çocuklar Köyünün Kesiri Mahallesinden taşımalı eğitimle her gün Beydemir İlköğretim Okuluna gidip okuma azmi içerisinde her türlü zorluğa katlanan Yasemin METİN Kaymakamlık Makamında aldığı ödül için eğitime verdikleri desteklerden dolayı  Kaymakamımız Hidayet SARI’ ya teşekkür etti.               

Hediye takdimi sonrasında konuşma yapan ilçe Kaymakamı Hidayet SARI; eğitim başarısının yükseltilmesi hususunun önemine değinerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü.

"Karaisalı İlçesinde göreve başladığım günden bu yana Eğitim yuvalarının eksikliklerini gidermek için sürekli eğitim camiası ile diyalog içerisinde olduk, okullarımızın her türlü eksiğini gidermek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık, eğitim yuvalarının daha verimli ortamlara kavuşması içinde çalışmalara devam ediyoruz. Diğer yandan, sosyal faaliyetlerinden fedakârlık gösteren başta öğrencilerimizi, bunun yanında maddi veya manevi her türlü desteğini esirgemeyen velilerimizi ve tüm eğitim camiasını tebrik eder başarılarının devamını dilerim.” 



689 kez okundu

Yorumlar

Tebrik     22/10/2012 09:13

Adana Fen lisesini kazanan Yasemin kızımıza başarılarının devamını dilerken,kaymakamımız Hidayet beyede teşviklerinden dolayı teşekkür ederim.
Misafir - Mesut YEŞİL

AlışSatış
Dolar32.382232.5119
Euro34.402534.5404