Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam826
Toplam Ziyaret1687335

Dernek Yönetimi 3 Ekim Çarrşamba günü saat 19.00'da dernek binasında görkemli bir açılış yapacak

Yaz tatili nedeni ile çalışmalarına Adana merkezde ara veren Karaisalılılar Derneği Yönetim kurulu yeni dönem çalışmalarını 3 Ekim'deyeniden başlatıyor.

Dernek Başkanı Sadi Çetin, dernek yönetimi olarak Adana merkezde yazın çalışmalarını askıya aldıklarını, Ramazan ayının da geçmesini bekledikilerini ve okulların da açılmasıyla yeni çalışmalar başlatma kararı söyledi. Çetin,  yaz döneminde bu yıl ilk kez Kızıldağ Futbol Turnuvası düzenlediklerini ve başarı ile bitirdiklerini ifade etti.

Yeni dönem çalışmalarına 3 Ekim 2012 Çarşabma günü başlayacaklarını kaydeden Sadi Çetin, "3 Ekimde Adana merkez ile Karaisalı'da başta Kaymakam Bey olmak üzere Karaisalı Belediye Başkanımızı, Partilerin il ve ilçelerdeki Karaisalılı yönetim ve denetim kurulu üyelerini,  Karaisalılı il genel meclis üyelerini, belediye meclis üyelerini, karaisalı Paltfornmunu, Karaisalı Zeytin Paltformunu ve diğer sivil toplum kuruluşlarını başkan ve yöneticileri ile sivil kanaat önderlerini ve halkımızı bu açılışa bekliyoruz"dedi.

Çetin, "Bu yıl ilk kez Adana'da on bine yakın Karaisalılı hemşehrilerimizi Karaisalı Buluşması adı altında bir araya getirdik. Fatih Sultan Mehmet Parkı'ndaki buluşmamızda yöremizin eski tatlılılardan kavut ikram ederken, ayrıca yerel sanatçılarımızla tüm halkımızı coşturduk. Özel günlerde, dini ve milli günlerimizde, ayrıca şehitlerimize mevlütler okuttuk. Gündeme ilişkin önemli konularda konferans düzenledik. Karaisalı Platformun çalışmalarında aktif olarak yerimizi aldık. Her ay bir köyümüze gezi düzenledik sorunlarını belirleyip ilgili yerlerle ilettik ve çözümler önerdik. Bu yıl da geçen yıldan daha aktif olarark programlar yapacağız. Adana'da 300 bini geçen bulan Karaisalılı nüfusunu bir araya getirmeyi planlıyoruz. köy ve mahalle örgütlenme çalışmaları başlatacağız"diye konuştu.

 



848 kez okundu

Yorumlar

boş-ver     05/10/2012 12:10

boş iş bunlar boş başkan seçtiğiniz adamın sosyal cevresini lütfen bir araştırın allah aşkın .Adamı başkan seçmissiniz adam 2 yıl önce kızıldağ yaylasında neden dayak yedi,etrafında bu kişi nasıl bilinir kim araştırdı. Lütfen Karaisali gibi millyetci ve tutucu bir ilçe ye bu kişiyi dernek başkanı seçtiler ne denebilir ki hayırlı olsun zannedersem bunuda yarın birgün bir başka yere siyasetci olarak atarlar gibime geliyor. Lütfen iyi araştırmak gerekir vitrindeki kişi oturup kalkmasını bilmeeli toplumun değer yargılarını bilmeli bence sadece bence neyse hayırlı olsun canım ne diyelim ki balık başknadan kokar herkese hayırlı olsun demek bu layık mış karaisalı ya
Misafir - joman

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382