Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam419
Toplam Ziyaret1685852

Karaisalı Kaymakamlığı tarafından, kamu kaynağı kullanılmadan tamamı hayır sever vatandaşların katkısıyla yapılan spor merkezinin açılışı Kaymakam Hidayet Sarı tarafından yapıldı.


Karaisalı Kaymakamlığı tarafından, kamu kaynağı kullanılmadan tamamı hayır sever vatandaşların katkısıyla yapılan spor merkezinin açılışı Kaymakam Hidayet Sarı tarafından yapıldı.

 Yapılan açılışa Kaymakam Hidayet SARI’ nın yanı sıra, Belediye Başkan Babacan DURAK, İl Genel Meclis Üyeleri Nevzat ÖZGÜN, Veysel GÜNGÖR, Mesut YEŞİL, Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Köse, daire amirleri ve kamu çalışanları katıldı.

 Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam SARI, sporun tüm insanlık açısından önemli olduğunu, ilçemizde sosyal faaliyet alanlarının azlığından yakınıp şehir merkezine gidiş-geliş yapan kurum amirlerimizin ve kamu çalışanlarının yapmış olduğumuz spor merkezi ve öğretmen evinin bu sosyal faaliyet eksikliklerini bir nebze olsun gidereceğini ve ilçe nüfusunun ilçemizde kalmasında önemli olacağını ifade etti.

Ayrıca spor merkezinin yapımında hiçbir kamu kaynağını kullanmadıklarını, spor aletlerinin finansmanının tamamının taşıma ve yemek şirketleri tarafında karşılandığını söyledi.

Kaymakam SARI, spor merkezinde bayanlarında spor yapabilmesi için gün içinde belli saatler ayrılacağını ve ayrıca abonelik sisteminin yapılacağını da ifade etti. Konuşmasının sonunda İlçemize kazandırılan spor merkezi için maddi manevi emeği geçenlere teşekkür etti.



867 kez okundu

Yorumlar

spormerkezi     26/09/2012 16:35

Karaisalıda açılışı yapılan öğretmen evinin bünyesinde bulunan spor merkezinin açılmasında emeği olan sayın kaymakamımıza ve ilçe milli eğitim müdürümüze teşekkür ederim.
Misafir - mesut yeşil

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231