Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam212
Toplam Ziyaret1684309

Emelcik ve Kaledağ Köyüne İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı ve İl Genel Meclis Üyesi Veysel Güngör tarafından parke ve içme suyu çalışmalarını incelemek ve yerinde görmek için ziyaret gerçekleştirildi.

Karaisalı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından 2012 Köydes yatırım planına alınan İçme Suyu, Parke taşı çalışmaları ve köy içi yollarının yöre halkı açısından daha yaşanabilir bir düzeye getirilmesi için yapılan  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

2012 Köydes yatırım planına alınan bu köylerimizden Emelcik ve Kaledağ Köyüne İlçe Kaymakamı Hidayet Sarı ve İl Genel Meclis Üyesi Veysel Güngör tarafından parke ve içme suyu çalışmalarını incelemek ve yerinde görmek için ziyaret gerçekleştirildi.

Kaymakam Sarı yapılan ziyaret kapsamında köy halkından yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgi aldı. Yöre halkıyla yapılan ziyarette Kaymakam Hidayet Sarı yöre halkına konuşmasında. “Dertlerinizi çözmek için her zaman yanınızda olacağız, ilçemiz köylerinin sıkıntılarını gidermek için yatırım ödeneklerini artırmak amacıyla girişimlerde bulunduk ve ödenekler geldikçe halkımıza daha iyi hizmetler sunmak için çalışmalara tüm hızıyla devam edeceğiz, Karaisalı’nın köylerinin sıkıntılarını giderdikçe mutlu oluyoruz ve görev yapmak bizim adımıza daha zevkli hale geliyor” dedi.



871 kez okundu

Yorumlar

Karaisalı     26/09/2012 12:20

Hasan Hüseyin bey bunları yaptırmışsa alkışlarız. Benim söylediğim kapıkaya kanyonuna Pozantıya kadar yol yaptırın. Aladağa kadar yol yaptırın destekleyelim benim söylediğim sözlerde sayın eski belediye başkanını eleştiren bir söz varmı geçmişte belediye başkanı ve bir milletvekilinin söylediği sözü(yolla ilgili) hatırlattım benim derdim Karaisalı ya hizmet yoksa ne Hasan ne Babacan ne Zihni beyler nede Akp.
Misafir - mustafa

     26/09/2012 10:19

MUSTAFA KARDEŞ GÜLDÜRME KENDİNE YA.HASAN HÜSEYİN KUŞÇU ZAMANNINDA İLÇE HİZMETE DOYDU.İLÇE ŞANTİYEYE DÖNMÜŞTÜ.ŞİMDİ İSE GUKGUMAGUK KUŞU GİBİ BELEDİYE ZİHNİYE EL AÇMIŞ ONDAN YARDIM VE MEDET UMUYOR.OYSA Kİ O ZİHNİ DEĞİLMİYDİ BABACAN DURAK VE RİFAT KÖROĞLUNU AYAKTA UYUTUPTA KARAİSALI CADDESİNİN ADINI DEĞİŞTİREN.BİZ BU GÜNLERİ GÖRMEKTENSE ÖLMEYİ TERCİH EDERDİK KARDEŞİM.HASAN HÜSEYİN KUŞÇU ADANA KARAİSALI YOLUNU YAPTIRDI.İLÇEYE ÜNİVERSİTE KAZANDIRDI.SAĞLIK MESLEK LİSESİNİN TEMELİNİ ATTTI.ARA YOLLAR AÇTI.GÜNAY YÜCE İLE BİRİLİKTE İLÇEYE TÜM YAPILACAKLARI YAPTI.ŞİMDİ İSE ONUN ESERLERİNİ BOYAMAKTAN VE YIKILAN YERLERİNİ ONARMAKTAN ACİZ BİR BELEİDYE İLE KARŞIKARŞIYAYIZ GÜLÜNÇ OLMAYINIZ LÜTFEN.
Misafir - GENE EZBER BOZAN

Ah Karaisalım     25/09/2012 12:08

ikdidar partisi Karaisalıda belediyeyi aldığı dönemide gördük değişen birşey yoktu.Hizmet yapmak isyedinizde Karaisalılı size engelmi çıkarttı, Karaisalı Pozantı, Karaisalı Aladağ arasında yapın sizi alkışlayalım destekleyelim arkadaşlar. Bence önce şu an yapılacağını yine buradan öğrendiğimiz Kapıkaya kanyonu yürüyüş parkurunu Pozantı Karaisalı yolu şeklinde yaptırtalım göreceksiniz Karaisalı nasıl büyüyecek, arkasından birde Aladağ yol yaptırırsınız sizi alkışlayalım bence Karaisalı bunu hak ediyor çünkü ikdidara sorgusuz süalsiz %50 %60 oy verdi bence hizmetin en iyisini hak ediyor, hizmet getiremediğiniz için bence belediyeye şucu bucu demeyin arkadaşlar bu yolları yaptırmak belediye ile alakasız olsa gerek.Arkadaşlar millet oyu veriyor ama karşılığını alıyor bizim ilçede birbirimizi şuçluyoruz. Millet sizden mazeret değil hizmet bekliyor sayın AKP li arkadaşlar.
Misafir - mustafa

Burası bayağı sıcak      24/09/2012 20:59

İktidar partisinden olursanız para gelir hizmet yaparsınız,borç içindeyseniz eliniz mahkum beklersiniz.
Misafir - Cıncık Gıran

     24/09/2012 09:09

İLçede yan gelip yatanların yaylada keyif çatan kişilerin bu ilçeye nasıl hizmet eidilir konusunda Sayın Kaymakamımız Hidayet SARI beyi örnek almasını ne çok isterdim.
Misafir - murtçu

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351