Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam625
Toplam Ziyaret1684722

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar Karaisalı ilçesinde yapılan yatırımları inceledi.

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar Karaisalı ilçesinde yapılan yatırımları inceledi.

Ünüvar beraberinde Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, AK Parti Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ile birlikte ilçede yapımı devam eden Sağlık Meslek Lisesi ile Karaisalı Devlet Hastanesi inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Her iki yatırımında planlanan sürede bitirilmesi için yapılması gereken öncelikler hakkında yetkililerle görüşen Ünüvar, “Adana milletvekilleri olarak Karaisalı Devlet Hastanesinin ve Karaisalı Sağlık Meslek Lisesi'nin bir an önce tamamlanıp Karaisalı halkımızın hizmetine girmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Karaisalı ilçe ziyareti sırasında yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret eden Ünüvar yetkililerden eksiklikler konusunda bilgi aldı. Rehabilitasyon merkezindeki evleri ziyaret eden Ünüvar, burada tedavi gören hastalarla bir süre sohbet etti.

Daha sonra beraberindekiler ile Karaisalı’ya bağlı Kızıldağ Yaylasını ziyaret eden Ünüvar Kızıldağ esnafı ve halkın sorunlarını dinledi. Burada yaptığı konuşmada Karaisalı’ya AK Parti Hükümeti döneminde çok önemli yatırımlar yapıldığını söyleyen Ünüvar “Karaisalı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon merkezinden sonra Karaisalı Devlet Hastanesinin ve Karaisalı Sağlık Meslek Lisesi'nin de hizmete girmesi ile birlikte Karaisalı ilçemizin çehresi modern bir ilçe görünümüne kavuşacaktır” dedi.



1034 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351