Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam586
Toplam Ziyaret1668228

Karaisalı’da görev yapan 38 öğretmen ve idareciye 2011-2012 öğretim yılında görevlerinde gösterdikleri başarılardan dolayı Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI tarafından Başarı Belgesi verildi.

Karaisalı’da görev yapan 38 öğretmen ve idareciye 2011-2012 öğretim yılında görevlerinde gösterdikleri başarılardan dolayı Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI tarafından Başarı Belgesi verildi.

Karaisalı Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıyla verilen Başarı Belgeleri geleceğimizin teminatı öğretmenlerimizin yüzünü güldürürken, verilen başarı belgesi öğretmenlerimizin 2012-2013 öğretim yılına da daha iyi bir motivasyonla gireceklerini gösterdi.

Toplantıda konuşan Kaymakam Hidayet SARI; "İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Faruk KÖSE ve Okul idarecileri tarafından görevlerinde başarı gösterdikleri tespit edilen öğretmenlerimizin ve idarecilerin  geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza verdikleri eğitimleri görmezden gelemeyiz."dedi.

Sarı, ilçde yükselen eğitim çıtasının gün geçtikçe bu öğretmenler sayesinde yükseldiğini söyleyerek,hiçbir başarının ödülsüz kalmayacağını ifade etti. Kaymakam SARI eğitim kurumlarının her zaman Kaymakamlık olarak yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.

Yapılan ödül töreninde Kaymakam  Hidayet SARI 2012-2013 eğitim-öğretim yılının tüm öğretmenlere hayırlı olmasını diledi ve toplantıya son verildi.



1118 kez okundu

Yorumlar

taktir     10/09/2012 12:21

öğretmenlerle nic dalğa geçen yok herşey herkesin istediğiğibi olmaz sayı kaymakamımız sayın miliieğitim müdürümüz enğünelini yapıyor burlara tşk
Misafir - karaisalılı

öğretmenler     10/09/2012 11:03

krd.kaymakam beye birşey demiyoruz bu öğretmenler kimler ve başarıları nelerdir biz bunları merak ettik.Kaymakamla ne alakası var onu anlamadım.Ayrıca Karaisalıda görev yapan çok değerli öğretmenlerimizede bir şey demiyoruz başarıların ölçüsü malum sendikaya üye olmak ve ikdidara yakın olmak olabilirmi diye meraklandık sadece.Çünkü diğer kurumlarda malesef neredeyse her işte işler artık böyle yürüyor.
Misafir - mustafa

başarı     10/09/2012 08:18

kardeşım dışardan onu bunu eleştirmek çok kalay karaisalının dişinda oldugunuzu söylüyorsunuz karaisalıyı bilmeden konuşuyorsunuz yillardır ben bu ilçede yaşıyorum Allah devletimize ziyan vermesin şucu bucu olmasına gerek yok sayın Hidayet sarı kaymakamımı mızdanAllah razı olsun çok karaisalı sevdalısı oldu ama ne oldu sayin kaymakamımız geldı karaisalının ufku değşti Allah ondan ve bu ilce için çalışan ekibinden anne ve babasından böyle bir evlat yetiştirip bu devlete hizmet ıçin vatana millete göndermişlerdin onlarada buradan teşekkür eder görevinde başarılar diler ömrünün uzun makamının yüksek olmasını dilerim
Misafir - karaisalı

öğretmenler     09/09/2012 21:37

Arkadaşlar davul onlarda tokmak onlarda istedikleri gibi çalıyorlar.Ödül alan arkadaşların başarıları nelerdir, bu arkadaşlar malum sendika ve ikdidara yakın olan öğretmenlermidir Adanada yaşayan bir Karaisalılı olarak bunları merak ediyorum.
Misafir - mustafa

Yekeke Tuva Yeke Yeke     08/09/2012 02:12

Öğretmen rumuzlu arkadaşıma şapka çıkarıyorum.Harbi manada ödülün hakkını verecek öğretmen sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Karaisalı gibi kırsal aroması olan ilçelerde herkes herkesten haberdardır.Ciddi anlamda çalışıp başarılı olanları alkışlıyorum.Haketmeyenlere ödül veren idarecilerimiz çalışıp da ödül almayan öğretmenleri nasıl teskin edecek merak konusu.Bu ödül verme işi 24 KAsım Öğretmenler GünüKutlamalarının birinde gene çam devirmelerle sonuçlanmıştı.Bu satten sonra ilçe milli eğitim müdürlüğü ve Kaymakamlık çalışıp da ödül almayanlardan,ödül alanlardan farkı olmayanlardan başarı beklemesin.Yatışşş...
Misafir - Kapıcılar Kralı

     07/09/2012 13:39

okur kardeşim merak etme okurrrrrrrrr.hemde bir güzel okur ki merak etme.
Misafir - kani

ÖDÜLÜN ANLAMI OLMALI     07/09/2012 00:58

Öğretmenlerle dalga geçer gibi ödül verilmez.Çocuklara çikolata dağıtılır gibi ödül dağıtılmaz. Ödül gerçekten hak edene verilir.Eğer memlekete bir fayda sağladıysa kişiye ödül verilir.Normal görevini yapıpta maaşını alana ödül verilmez.Ödül alan öğretmenlerden bazıları hak ediyor olabilir fakat üçü geçmez.35 i çikolata almış çocuk gibidir.aldıkları ödülün anlamı çikolatadan öte gitmez.Milli eğitim Müdürü Ömer Faruk Köse bu çikolata ödülleri teklif etmiş maalesef kaymakamımız Hidayet SARI da alet olmuştur.Madem Çikolata dağıtacaksınız bari tüm öğretmenlere dağıtsaydınızda tatlı bir anı olsaydı öğretmenlere.Çikolata almayan öğretmenler mutsuz buruk kırgın.Umarım Vahit Bey bunu yayınlarda Ömer Faruk Köse ve Kaymakam Hidayet Sarı okur bu yorumu.
Misafir - ĞRETMEN

X     06/09/2012 18:08

AYRIMCILIK YAPILARAK ÖDÜL VERİLMEZ
Misafir - xxxx

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339