Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam889
Toplam Ziyaret1681974

Ali Çopuroğlu,Kaymakamlık emri ile yolun açıldığını bildirdi

 Mahkemeyi kazandığını iddia ederek Tarım Kredi Kooperatifi'nin yanındaki yolu kapatan Ali Çopuroğlu, Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı’nın, telefon emri ile yolu açtırdığını söyledi.

 Ali Çoproğlu,  sitemize yaptığı açıklamada şunuları söyledi:

"Kaymakamımız hakim ve savcı görevlerini de ifa etmeye başladı. Belediyenin yanlış uygulamaları sonucu mülkiyet hakkımız elimizden alınmış kamu yararı diyerek arsamızdan yol geçirilmiş Sayın Kaymakamımızda bu uygulamaya nokta koymuştur.ANAYASAMIZIN hiçbir maddesinde kişilerin malını elinden alıp kamu yararına kullanın demiyor.DEVLET HERZAMAN VATANDAŞIN YANINDA OLUR demekte.

Sayın Kaymakamımıza çok sayıda müracaatlarım oldu bir gün beni lütfedip huzuruna almadı.Derdimi dışarıdaki korumasına anlattım oda gitti kendisine anlattı. Maliki olduğumuz yerdeki yolu kapatmak zorunda kaldım bu defada araştırıp sormadan kapatmış olduğum yolu telefon emriyle açılmasını sağladı.Bundan sonra hukuk davamızı kaymakam beyle sürdürmeye devam edecek gibi görünüyoruz. Hukuk devletinde kimse ulaşılmaz değildir.”



1069 kez okundu

Yorumlar

     04/09/2012 11:51

çok doğru bu sorunu çözse çşözse sadece cumali kardeşimiz çözer.kendisi ilçenin tüm sorunlarına vakıf birisidir.büyügümüzdür.cumali ilçede belediye başkanlığı yapacak düzeyde bir insandır.kendisini sonuna kadar destekleyeceğiz.saygılarımla cumali abi.
Misafir - ilçe gençlik

nerdesin Cumali yetiş     03/09/2012 16:31

Vahit Bey :Cumali DELİ (aslında herkesten akıllı) kardeşimiz neler düşünüyor yazılarını özledik.Onun engin tecrübelerinden yararlanmak gerekir diye düşünüyorum.
Misafir - Abdullah Küçükyücel

     01/09/2012 10:05

Her zaman söylüyrum gene de söylemeye devam edeceğim.Bu ilçe yaşanmaz hale geldi.Bu ilçede yaşamaktan utanıyorum.Bu hale getirenleri de sadece bizi yaratan YÜCE RABBİME havale ediyrum.
Misafir - ezber bozan

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398