Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam922
Toplam Ziyaret1669308

Karaisalı Platformu dağılıyor mu? Babacan Durak ve Rifat Köroğlu istifa etti

Karaisalı kaymakamı Hidayet sarı tarafından 6.5 ay önce kurulan ve başarıl organizasyonlara imza atan Karaisalı Platformu çatlamaya başladı.

Kızıldağ’da baş gösteren çeşitli krizlerin ardından Platform Başkan Yardımcısı MHP’li Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak ile MHP’li Karaisalı ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Rifat Köroğlu, Kaymakamlığa dilekçe vererek platformdan istifa ettiklerini bildirdiler.

Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak, sitemize yaptığı açıklamada, Platformun kuruluş amacından saptığını ve AK Parti’nin yan kuruluşu gibi çalıştığını belirterek istifa ettiklerini söyledi.

Öte yandan resmi bir kurum ve örgütlenme olmadığı için verilen dilekçelerin de bir geçerliliği olmadığı da ifade edilenler arasında.

KARAİSALI PLATFORMU TOPLANDI

Diğer yandan dün olağanüstü toplanan Karaisalı Platformu’nun güreşlerin değerlendirmesini yaparken istifaları da görüştüğü bildiriliyor. Toplantıda Karaisalı Platformu’nun adının değiştirilmesi ve adının Karaisalı İnisiyatifi’ne dönüştürülmesi de konuşulanlar arasında olduğu ifade ediliyor.



1359 kez okundu

Yorumlar

     03/09/2012 10:05

bu ilçe tek kelime ile bitmiş.
Misafir - osman

yağbasan teğnesi     31/08/2012 14:42

platform kurulduğundan itibaren amacına yönelik çalışmıştır.1 nisan,şiir gecesi,ramazan da tavuk ziyafeti ve güreş çeşitli sanatçılar gösteriler bunlar yapıldı karaisalıya çok başarılı oldu bence karaisalıya bu insanlaradan belediye başkanı ve meclis üyesi çıkması lazım giden gider kalan sağlar bizimdir denilmesi lazım.müslüm öveç neden alımadı platforma düşünmek lazım belediye başkanı ve ekibi bu başarılı insanlardan olması gerekir bence...
Misafir - ismail(orjinal)

     31/08/2012 10:31

babacan durak ve rifat köroğlundan boşalan yere beni alırmıısnız?hiç değilse bol bol yemekler yer üstüne de tatlılar ve dondurmalar yerim.
Misafir - işsiz genç

bu ilçede yaşanmaz artık.     31/08/2012 10:59

HER TOPLATIDAN SONRA BAKIYORUZ Kİ TATLICI IKÖSEDEN TATLILAR DONDIRMALAR Bazende kebaplar yenmekte bunlarda basında boy boy resimler halinde yayınlanmakta.peki ilçede fakir var parası olan var olmayan var hiç mi düşünmüyorsunuz?bu insanların da canı çeker diye.Madem ki orda herşeyi güzel güzel yiyorsunuz afiyet olsun da peki bu güzel ilçe için hangi güzel ve faydalı kararları aldığınızı da söylermisiniz?halkın yararına olan neyi gerçekleştirdiniz.il.çenin afrika gibi olan görüntüsünün kurtarılması için hangi girişimi başlattınız.İlçede doğru düzgün bir tuvalet bile yok diye bangır bangır bagırdık sağır sultan bile duydu sizler duymadınız.Şİmdi de kalkıp şu istifa ettti bu istifa etti diyorsnuz.Ya istifa etse ne yazar etmese ne yazar.neyi çözdüler söylermisiniz neyi.gülünç duruma düşmeyin lütfen.
Misafir - ismim çok mu lazım

TATLICI KÖSE     31/08/2012 10:43

Paltform dağılırsa bence tatlıcı Köse kazançlı çıkacaktır. Çünkü adam platformun 50'yde yakın üyesini doyuruyor üstüne üstlük köşesiz baklava ikram ediyordu ve para almıyordu.
Misafir - ali

Aha gafası yarıldı!     31/08/2012 09:35

Babacan Ve Rıfat Ağabeyler,çok geç kaldılar.Ne bekliyorlardı ki? Bu platformun AKP Platformu olduğunu beşikteki bebe bile biliyor.En iyisi plato(yayla),bütün platformlar hikaye!
Misafir - Ne ve Neden

platform     31/08/2012 08:57

platformu bu hale getiren onursal üye fatoş gürkan zopcuk saolsun her şeyi akp mal ederse olaca bu platform amacını aştı akp yan kuruluşu oldu yazık toplumuda bu şekilde kandırıyorsunuz yazıkki yazık AKP şimdiki ilçe yönetiminden bir cacık olmaz bunlar müslüm başkanı çok ararlar .
Misafir - misafir

     30/08/2012 23:56

yorum yapan ismail efendi sana bir türk atasözünü hatırlatayım '' İt ürür kervan yürür'' sen anladın onu..
Misafir - adanalı

Celalettin Cerrah     30/08/2012 22:52

Vahit bey konuyla alakasız ama sizde haberleştirirseniz seviniriz az önce bir televizyon kanalı(bugün tv.)haberlerde izledim Sayın Valiyi kaçak çay içermisin diyen kişiye tepkisini işte devletimin valisi bu dedim keşke tüm yöneticiler böyle tepki koyabilseler kaçak sigara ve kaçak çaya.Keşke hepimiz bilebilsek verdiğimiz para mehmetçiğe kurşun olarak bize sıkılıyor anlayabilsek.
Misafir - mustafa

     30/08/2012 19:10

Bişe sormak istiyorum bu platform kurulalı 6 ay oldu mu?Neden? derseniz .Çünkü kurulduğu gün demiştik bu platfrm en az 6 ay sonra darmadağın olur diye.Bu ilçede her dediğimiz birbir çıkıyor.Şimdi birkez daha söyleyecem Günay YÜCE abimizin olmadığı bir belediyede her zaman başarsız olmaya yok olmaya mahkumdur.
Misafir - gerçekci

     30/08/2012 18:22

platforum havda hava döğüyor bence bana göstersinler bir icratını kardeşim yemek vermişler güzel ama çözümmü bu en azından bakanlık olarak gelen yatırımlar var onada muhalefet olanlar var ilçede ben sadece sosyallaiğe bakmam icrata bakarım bir eseri olması lazım bence bu noktada çalışmanız lazım degerli platforum üyeleri
Misafir - ali

     30/08/2012 18:58

Platformun üyelerini geçen gün tesadüfen gördüm.Ya orda o kadar gereksiz insan varki sinirimden delirdim.
Misafir - karaisalılı

     30/08/2012 14:01

Platform dağılırsa bundan en büyük zararı Tatlıcı KÖse görecek.Çünkü üyeler sık sık orda buluşup bol bol lokmalardan götürüyorlardı.Hem üyeler hemde Tatlıcı Köse bu işten zarar görecek.
Misafir - Murtçu esnaf

     30/08/2012 14:45

Sayın Belediye başkanımız 3 yıldır ilkez doğru bir iş yaptığı için takdir ediyoruz.Platform AK partinin arka bahçesi olmuştu.Bu görebildiği için ve ayrıldığı için hayatında ilkkez doğru bir işyapmış olmaktadır.
Misafir - bir dost

platform     30/08/2012 12:44

zaten platforma babacan DURAK ı almak başlı başına bir hataydı çünkü Ahmet ŞEKERCİ ünal IŞIK ın arkasından küfür ediyor sonrada çok samimi olmuş gibi birlikte oluyorlar ya ünaı IŞIK saf yada ahmet ŞEKERCİ çok uyanık gelelim Babacan DURAK a AKP ye geçme umuduyla platforma yanaştı ama maya tutmayınca herkese saldırıya geçti sonunda sayın millet vekili fatoş GÜRKAN ZOPCUK la atıştı bu babacan DURAK ın son çırpınışları aday olacakmış olsun acaba başkan adayı olmasına ezrail izin verecekmi
Misafir - ismail

PLATFORM DESTEK...     30/08/2012 12:49

PLATFORM BU ŞEKİLDE AKP VEYA HERHANGİ BİR SİYASİ PARTİYİ SIRTINA YÜKLENDİĞİ SÜRECE ÇOK KAYIPLARI OLACAK VE KARAİSALILILARDAN ÇOK TEPKİ GÖRECEKTİR..
Ali Demirkeser

Platformu Temiz Tutalım Lütfen...     30/08/2012 11:48

Babacan Durak ile Rifat Köroğlu çok haklı. platform kuruluş amacının dışına çıkmıştır. Platforma siyaset karışması doğru değil, bütün organizasyonlarda akp liler ön plana çıkıyor.Sayın kaymakamım platformu siyasi hiç bir partinin kullanmasına izin vermeyin lütfen...
Ali Demirkeser

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339