Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam380
Toplam Ziyaret1681465

Cumali Megan Fox'u öptü

Karaisalı'nın maskotu Cumali Deli, her hareketiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken şimdi de sosyal medyada da ilgi çekmeye devam ediyor.

Doritos Reklamlarının yıldızı  Megan Fox'un reklam afişinde Fox'u öperken görüntülendi.

Bir eli ile doritos cipsini tutan Deli, daha sonra reklam yıldızının dudağına yapışırken paparazilere yakalandı. Deli Cumali'nin bu görüntüleri daha sonra sosyal medyada (Facebook) yer aldı.

CUMALİ DELİ OKULLU OLUYOR

Daha ilçeye gelmeden önce Ömerli köyünde ilkokul 3. sınıfa kadar okuyan Cumali Deli, babasının ölümünden sonra annesi merhum Müşerref Deli ile ilçeye geldi. Karaisalı Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kuşçu tarafından Selampınar Çeşmesi karşısındaki eski Hamam Ev kendilerine tahsis edildi.

İki yıl önce annesi de kaybeden Cumali Deli'ye Karaisalılı vatandaşlar sahip çıkarken, en son Sosyal Hizmetler İl Eski Müdürü Yusuf İyi tarafından  Rehabilitasyon Merkezine alındı. Bu merkezin ilk sakini olarak hayata tutunan Cumali Deli, günde üç öğün yemeği ile karnını doyrurken, lüks bir odada yaşıyor.

Okuma hasretiyle yanan Cumali Deli, şimdi Yusuf İyi tarafından özel rehabilitasyon Merkezinde gönderilerek eğitilmeye ve okumaya başladı.

CUMALİ DELİ'NİN HAYALİ BELEDİYE BAŞKANI OLMAK

Diploması olmadığı için Karaisalı Belediye Başkan adayı olamayan Cumali Deli,bu hayaline kavuşmak için özel okula yazıldı. Yakın bir zamanda ilköğretim okulu diplomasını alacak olan Cumali Deli, önümüzdeki yerel seçimilere yetişemese de bir sonraki seçimlerde Karaisalılların karşısına Başkan adayı olarak çıkacak.



1350 kez okundu

Yorumlar

Megan'ı Megan yapan Cumali!     28/08/2012 02:03

Cumali kardeşimiz bence Karaisalı'da harcanıyor...Recep İvedik rolünü oynayan Şahan'a eşek yüküyle para veren yönetmenler ondan bin kez daha doğal ve ucuza rol kesen Cumali Deli kardeşimizi görseler,kafalarını hangi taşa vuracaklarını şaşırırlar..Zira Cumali kardeşin attığı taşı ,verdiği lafı 40 kişi 40 gün düşünse-heled e siyasilerimiz*analayamaz.Vahit Bey,Cumali'yi Altın Koza'da afişe etmeli.MEydan adam görsün...
Misafir - Modern Zamanlar

     27/08/2012 09:51

Diploması olanları da görüyoruz nasıl belediyeyi yönetiyorlar.ben Cumali kardeşimize kefilim ki o belediyeyi şu an ki yönetimden bile daha iyi yönetir.
Misafir - kemal

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704