Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam1093
Toplam Ziyaret1687602

Güreşleri de iptal etseydiniz bari!

 Karaisalı Platformunun organize ettiği  ve yarın akşam Kızıldağ yaylasında yapılması düşünülen Uğur Işılak konseri, peş peşe yaşanan terör olayları yüzünden iptal edildi.

Karaisalı Platformu Onursal Başkanı AK Parti Milletvekili Av.Fatoş Gürkan ve  Kaymakam Hidayet Sarı’nın Başkanlığında toplanan yönetim kurulu üyeleri Cumartesi günki konser yerine ‘Şehitleri Anma proğramı’nın yapılmasına karar verdi. Kuran-ı Kerim ve duaların  okunacağı proğrama Uğur Işılak’ın da katılacağı ancak sanatçının konser yerine şiir dinletisi yapacağı bildirildi. 26 Ağustos pazar günü ise geleneksel tarihi Kızıldağ güreşleri yapılacak.   

 ACILAR YAŞANIRKEN EĞLENCE OLMAZ

 Gaziantep'te 9 kişinin ölümüne 64 kişinin yaralanmasına neden olan bombalı saldırı, Şırnak'ta askerleri taşıyan sivil plakalı bir minibüsün devrilmesi sonucu 10 askerin şehit olmasının ardından Hakkaride 5 askerlerin pusuya düşürülerek şehit edilmesi Adana’da üzüntüye yol açtı.  Karaisalı Platform üyeleri yaşanan terör olaylarının ardından  bir araya gelerek ünlü sanatçı Uğur Işılak'ın yarınki konserini iptal etme kararı aldı. Tatlıcı Köse’de  düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Milletvekili Fatoş Gürkan, terör saldırılarını şiddetle kınadı.

Konuşmasında şehitlere rahmet, yaralılara şifa ve  Türk milletine baş sağlığı dileklerinde bulunan Milletvekili Gürkan, “ Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler bir kez daha kanlı ve çirkin yüzlerini göstermiş oldular. Allah bu acıları bizlere bir daha yaşatmasın. Yaşananlar,  hepimizi incitti canımızı acıttı. Ancak Devletimiz güçlüdür, bu hainlerin üstesinden gelecektir. Bu acılar yaşanırken bizim de eğlence yapmamız doğru olmazdı. Bu nedenle Cumartesi akşamı yapılacak Uğur Işılak konserini iptal ettik. Ancak, yine sanatçımızında bizlerle olacak. Akşam şehitlerimiz için bir anma proğramı yapacağız” dedi.

 Karaisalı Platformu Başkanı Kaymakam Hidayet Sarı’da “Milletçe acı yaşarken, halk konseri düzenlememiz doğru olmazdı. Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum”  diye konuştu. Genel Sekreter iş adamı İsmail Demirkeser’de doğru karar alan platform başkan ve üyelerine teşekkür ederken, “İlçe halkımız aldığımız bu kararımızı saygıyla karşılayacaktır” diye konuştu.



1201 kez okundu

Yorumlar

     27/08/2012 09:04

Talıcı Kösede tatlı yemek ile kebaplar yemekle madodan dondurmalar yeme ile bu ilçe kalkınmaz arkadaşlar.Lütfen Vahit abimizin sözünü unutmayınız ve SAPLA SAMANI BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYINIZ.BU ilçenin gerçek kurtuluşu yatırımdır,fabrikalardır,projelerdir ve ilçemizin turizminişn canlandırıılmasıdır.Size bu cahil aklımla bir akıl vereyim mi?Caminin altındaki Sandıkçı mustafanın portakal bahçesinin olduğu yeri komple parasını vererek istimlak ediniz ve orayı boydan boya iç göl haline gietiriniz.O zaman karaisalıyı hiçkimse tutamaz.Size küçücük bir proje önerdim varmı yerine getirtebilecek bir babayiğit.Hadi görelim bakalım kimler böyle bir projeyi destekleyecek.Daha yüzlerce bu ilçeyi şaha kaldıracak projem var ama tabiki dinleyene.tabiki yerine getirene.Bu ilçe belediyesi zaten bitmiş bitirilmiş ondan bişe beklemiyoruz.Bari diger yöneticiler bu önerimi dikkate alsalar.ama bence nafile nafile nafileeeeeee.
Misafir - ileri görüşlü

gerçek yorumlar     26/08/2012 22:24

sayın çecelili isimli arkadaş her şeyle yerden göğe kadar haklısınız babasının sayesinde kaymakam olan bir kişiden daha ne beklenir ki
Misafir - vatandaş

kaymakam      26/08/2012 19:02

kaymakam bey siyaset yapmayın lütfen babanızın partisi mensuplarına tanıdığınız ayrıcalık yeter artık biliyoruz diyet borcunuz var ama verdiğiniz kararlarda da allah korkusu olması gerekmez mı adalet ,hak çıkar ilişkilerinden önde gelir sayın gaymakam bey artık karaisali da sadece akpp yok , demirkeser yok ,ayhan yok , dşikkat
Misafir - cecelili

maksat görüntü olsun     26/08/2012 11:17

nedense yer tatlıcı köse en iyi tatlılar yeniyor para nerden çıkıyor demiyorlar ancak kaymakam bey ve fatoş hanım ve de ekibi ancak türbinlere oynuyor karaisalıya anekadar faydası oluyor yaptıklarının acaba ...
Misafir - vatandaş

     25/08/2012 17:10

Hayatında tekbir getirmeyi bilmeyenlerin bando dursun tekbir getrilecek diyenlerin,ve hayatında şehit olan askerlerin ailelerinin yakınlarına yardım etmeyen milletvekillerin olduğu bir TÜRKİYE de yaşıyoruz.Ben şehit olan askerlerin ailesine maaşını bağışlayan birmilletvekili görmek istiyorum ve o değerli insanın ayaklarını öpmek istiyorum.Bu güzel lçeden öyle br milletvekili çıktı mı gören var mı?
Misafir - gene gerçekci

gerek yoktu     24/08/2012 23:43

ne yaşanıyorsa yerinde yaşanır.gereksiz bir iptal kararı..
Misafir - fatih

     24/08/2012 15:02

benim dikkatimi çeken bir olay var.Tüm toplantılar her nedense tatlıcı köse de yapılıyor v e orda da maşallah yeme içme bol bol.Resimlerde görünce benimn bile canım çekmiyor değil.Peki ordaki masraflar kimin cebinden çıkıyor bilmek istiyorum mahsuru yoksa.
Misafir - karaisalılı bir genç

Taş yerinde ağırdır...     24/08/2012 15:21

Bu kararda emeği geçenleri kutluyorum.Dinamitleri de iptal etsinler alınlarından öperim...
Misafir - Ne ve Neden

konser     24/08/2012 13:36

allahım sizingibi insanları başımızdan eksik etmesin helal olsun sizlere
Misafir - turgay ışık

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406